Marka: Opel
Model: Astra F Bertone
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 795 Skąd: 022.com
Wysłany: 2011-02-19, 01:00
Przód Alpine mysle ze da rade, ale tego konketnego modelu nie znam, a co do skrzyni to rozumiem ze masz jakis wzmacniacz? bo bez tego to szkoda kasy, bo to nie zagra
Marka: Opel
Model: Astra F Bertone
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 795 Skąd: 022.com
Wysłany: 2011-02-19, 01:41
specem nie jestem, ale wzmiacniacz jakos parametrami nie zabija... co prawda skrzynke 250 RMS powinien zasilic, ale jakos koszt-moc nie wydaje sie korzystne, ale nie wiem jak z jakoscia, wiec sie nie wypowiadam... mysle ze mozna bylo by znalezc cos mocniejszego za te pieniadze
to wszystko oczywscie nowe sprzety, w uzywce pewnie tez sytuacja by zupelnie inaczej wygladala. Jesli cos nakrecilem to specow od CA przepraszam, ale jak bym mial dla siebie wybierac za taka kwote to pewnie cos z tego...
_________________ >> Wheel Whore <<
Ostatnio zmieniony przez morieris 2011-02-19, 01:56, w całości zmieniany 1 raz
Generalnie radziłbym Ci wzmaka do przednich dać bo nie zagrają tak jak potrafią. Ja mam serie niżej i latają ale do pewnego momentu na skali, potem brakuje mocy w radiu, gdzie dopiero skrzynia się rozkręca.
Do suba nie potrzebujesz wzmaka alpine, jakość nie ma tak dużej roli, separacja kanałów, sygnał szum. Może być oczko niżej innego producenta, tylko że ja bym brał ok. 300W RMS do tej skrzyni.
morieris napisał/a:
http://allegro.pl/infinit...1454227440.html
To jest trochę słabsze (gorsze) od tego co podał Czarneś
morieris napisał/a:
http://allegro.pl/rockfor...1448304318.html
Tego RF bym rozważył, chociaż to nie jest stary poczciwy RF, ale pewnie wypadłby lepiej jak to Infinity co podałeś.
No i jeszcze kwestia że to jest zamknięta, a Czasneś rzucił Band-Passem, który zejdzie niżej. Co kto lubi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum