Wysłany: 2012-01-24, 03:37 XX Spot MKO Warszawa - 29.01.12
Witam!
Zgodnie z zeszłoroczną zapowiedzią Warszawskie spoty będą co dwa tygodnie - w każdym miesiącu druga sobota i ostatnia niedziela. Forumowicze zadecydowali, że zostajemy w Tesco.
Godzina 19:00.
W tym miesiącu jeszcze jakoś brak sugestii był. Wybrałem taką godzinę, gdyż miało być później niż w soboty, wydaje mi się ta godzina ok. Jak ktoś ma jakieś pomysły/sugestie to czekam do środy włącznie.
Miejsce Spota
Tu się nie ma co zastanawiać, czy jedziemy nad Wisłę czy nie. Z wyjątkiem miesięcy letnich to raczej o tej porze nie ma co się tam zapuszczać. Więc widzimy się w Tesco.
Gdzie jest "nasze Tesco"?
Filmik jak dojechać na miejsce spota.
Na rysunku niżej starałem się przybliżyć jak jechałem.
Link do WikiMapia: KLIK!
Link do filmiku: KLIK!
No i taka uwaga - jak ktoś ma antenę od CB na dachu, jak ja, to niech ją umieści na bagażniku jeśli ma sedana, lub schowa. Jak słychać na filmiku ja swoją krótką metrówką zawadzałem.
UWAGA! Po wjechaniu na parking tym wjazdem z YT, skręcamy na pierwszym możliwym skręcie w lewo, i potem jeszcze raz w lewo - tam gdzie ostatnio, bo tam się chyba nigdy nie tłoczy.
Ja na 80% powinienem być - nie mogę się sprecyzować w 100%, bo ojciec po pół roku nieobecności w PL jutro przyjeżdża na kilka dni, a że w domu chwilowo tylko AF dysponujemy, to nie wiem czy nie będzie miał potrzeby pojechać odwiedzić rodzinkę czy coś.
Z tego co się z Toką kontaktowałem, to może i on z Agatą podbije.
Nie ode mnie to zależało niestety. Tak jak pisałem wcześniej rodzice przyjechali i tak wyszło, że musiałem robić za kierowcę - myślałem, że się wyrobię, a wyszło nie tak jak chciałem Mam nadzieję, że frekwencja dopisała?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum