Na dobrzynskiej???? bo jesli chodzi o bendiks to CIe tam zedra z CIebie jak z ....
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
Marka: opel
Model: astra f sedan 1.6 8v
Pojemność: astra 1.6 8v
Wysłany: 2010-11-09, 13:42
na dobrzyńskiej byłem ,rozmawiałem z nimi i to mnie zraziło oni nic nie wiedzą niema szefa .znajoma tam była tak jej zrobili że na drugi dzię jej padło coś w elektryce.a na wyszogrodzko można fure zostawić czy trzeba sam alternator
[ Dodano: 2010-11-09, 13:43 ]
dzięki chłopaki za odp
_________________ . . .
Jestem Świadom Swoich Wad,Ale Ty Też Popatrz W Lustro
. . .
Marka: Opel
Model: Vectra C
Pojemność: 1,9
Wysłany: 2011-05-19, 08:30
Z ta Dobrzyńska to dziwna sprawa bo właścicielem tego warsztatu jest ten sam gość co w Woli Łąckiej. O ile o Dobrzyńskiej faktycznie jest już któraś negatywna opinia którą słyszę to z czystym sumieniem polecam warsztat w Woli Łąckiej. byłem z alternatorem i rozrusznikiem od VB. Wymiana bendiksa, ogólna regeneracja rozrusznika (tuleje) oraz w alternatorze wymiana szczotek, komutatora i łożysk. Był tam taki młody chłopak bardzo obrotny i rzeczowy. Trochę z nim pogadałem i odniosłem bardzo dobre wrażenie. Gość zna się na się na tym co robi i mówi. Za całość zapłaciłem 170 zeta. Oczywiście rozrusznik i alternator wymontowałem i montowałem sam.
Jeżeli chodzi o "Bendiks" na Wiatrakach NIE POLECAM zawiozłem alternator od VC wymienił mostek prostowniczy i skasował mnie 250 zeta. Typowy cwaniak i naciągacz. Wciskał mi jeszcze ze dioda poleciała przez słaby akumulator i trzeba go wymienić. Mostek na Allegro można kupić za 50-70 zeta. Nigdy więcej usług tego pana.
_________________ VC 19CDTI 150KM
Ostatnio zmieniony przez Borgi 2011-05-19, 08:42, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum