No ciepło dziś, zdziwiłem się w ogóle jak wstałem (dość późno), bo tu ani śladu po śniegu, mega słońce, na termometrze ciepło... Ale z tego co w prognozach podają, to tylko chwilowe ocieplenie i znów będzie mroźno w drugiej połowie tego tygodnia.
Ja tam mam nadzieję, że się za tydzień zacznie porządniejsza zima, tydzień potrwa i może się kończyć Jedyny wolny tydzień do końca czerwca fajnie by było spędzić na zaśnieżonym stoku No i w tym tygodniu, póki jeszcze się uczę i zdaję egzaminy, to chciałbym, żeby pogoda była paskudna, coby nie kusiło
Pójdźmy na kompromis - niech przez przyszły tydzień będzie zima w górach
Planuje już ktoś kółka przerzucać? Dla mnie pod tym względem mogłaby jeszcze być zima, bo się większych alu nie dorobiłem, a pierdzielę, 13stek alu ze "slickami" już nie zakładam. Jak się nie dorobię jeszcze 15-16, to chyba wjadą stalówki 14 tylko je odmaluję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum