Wysłany: 2010-03-27, 08:56
Jeśli chodziło o gry to bardzo lubiłem NFS poczynając od undergrounda a kończąc na carbonie . Właśnie dla tego lubiłem bo te nowe to żal kompletny. Z nowych gier tylko mnie samochodówki interesowały, ale od kiedy mam prawko nie gram już w nowe gry , nie szukam nowinek bo mnie po prostu nie interesują.
Ale co do starych gier w tamtym roku naprawiłem mojego pegasusa który sie spsuł jakieś 8 lat temu to jest coś pięknego bo przypomina mi moje dzieciństwo. Jestem zalogowany na forum pegasusa i mam większość gier w formacie nes na PC. Jakie jest zadowolenie innych gdy mam komp na wykładzie jakimś i gramy w którąś grę Przybysz może potwierdzić
Gta:SA,Conter z botami,NFS-y,Ojciec Chrzestny no i z klasyki:
streetrod2->Tuning fur i wyscigi w wymiarze DOS
prince of persia
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
@ro [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-27, 09:57
Gothic- wszystkie części, call of duty- tak samo tylko został mi modern warfare 2 ale sie nadrobi
Ja jakoś dużo nie gram, ale generalnie serie gier jakie lubie to:
GTA
NFS
MoH
CoD
CMR
i czasem FIFA/NBA/NHL/RUGBY najlepiej grając z kimś na klawiaturze + padzie, ale to tylko dla zabicia czasu
O, ja ostatnio na komórce też Angry Birds katuję ostro A i na dniach PCta po jakiś 4 latach zastoju komputerowego kupuję, to ponadrabiam trochę zaległości - szczególnie w GTA 4 muszę pograć.
Marka: Opel
Model: Astra
Pojemność: 1.6
Wiek: 28 Dołączył: 13 Sie 2011 Posty: 75 Skąd: Warszawa - Wesoła
Wysłany: 2011-09-04, 22:30
Jackass napisał/a:
szczególnie w GTA 4 muszę pograć.
oj polecam. ze względu na to, że jak kupiłem x360, a nie potrafiłem grać na padzie, to chciałem pograć w coś, co najbardziej lubiłem. przeszedłem wszystkie GTA, a akurat wyszła nowa część (4), to kupiłem. minęło ze 3lata, przeszedłem grą jakieś 2,5 roku temu, ale nadal gram sobie. zdecydowanie najlepsza gra na świecie
_________________ sim-lock, kody zabezpieczające, serwis, skup i sprzedaż telefonów komórkowych
WWW.errorGSM.waw.pl
GTA to obok MoH moja ulubiona seria gier -> co można przeczytać parę postów wyżej. W GTA4 grałem parę razy i mega mi się ta gierka podoba, ale wiadomo, że grając u kogoś to się tylko lekko zobaczy jej możliwości. Dlatego od paru lat mnie ciągnie do tego, żeby w to dłużej pograć i oczywiście ukończyć wszystkie misje. Nie gram za bardzo na kompie, ale to tytuł obowiązkowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum