Jak w temacie. Musze podratować blacharkę w mojej viki i szukam sprawdzonego blacharza-lakiernika w Płocku, Sierpcu lub okolicy. Możecie mi kogoś polecić? Tylko żeby mnie ze wszystkich oszczędności nie obdarł
@ro jeszcze dobrzy sa na Maszewie naprzeciwko radaru;) Nasz koleszka tam pracował i poleca
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
@ro [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-28, 21:51
Ok . Dzięki wielkie. Jak komuś ktoś jeszcze się przypomni to piszcie. Wtedy będę jeździł i wybierał.
@ro [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-10, 19:35
Dziś byłem u lakiernika na chabrowej w Płocku. Krzyknął mi 1800 zeta o ile nic większego z pod lakieru nie wyjdzie. Do wymiany prawy próg, reparaturka prawy tył. Do malowania maska, słupki przy przedniej szybie, drzwi tył i przód-prawe, błotnik tył, próg lewy, ranty drzwi z lewej strony od wewnątrz i napewno jeszcze o czymś zapomniałem. Ale stwierdził że on takich dużych robót to raczej nie bierze. Jutro szukam dalej. Nie wiem sam czy kłaść w nią tyle kasy bo to jeszcze i zawias do poprawy . Ale znowu teraz na nic lepszego nie dołożę bo na wiosnę budowa....ech tam....
mayday5 [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-10, 19:36
Moge z kumplem pogadac co i jak moze wyjdzie taniej
@ro [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-10, 19:43
Jakbyś mógł to będę wdzięczny. Wiadomo nie wymagam cudów, żeby tylko w miarę to przyzwoicie było zrobione.
Marka: Opel
Model: Vectra B Kombi
Pojemność: 2.2 DTI
Wysłany: 2010-03-11, 15:09
Kilku kolegów korzystało z lakiernika w Górach Małych. W Dobrzykowie na skrzyżowaniu jedziesz na Gąbin. Za 100m będzie droga asfaltowa w prawo. Kilkaset metrów i warsztat lakiernika zobaczysz po prawej stronie, na zakręcie.
Ja też się do niego wybieram na prace pozimowe
_________________ Srebrna Vecter-ka B 2.2 DTI, 2001, wersja Zender, zawias KONI Sport Kits.
@ro [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-11, 21:02
Dzięki za info. Każda informacja się liczy. Dziś niestety nie dałem rady żadnego lakiernika odwiedzić. Troszkę mnie ten pierwszy sumą podłamał chociaż w sumie się z tym liczyłem.
Dziś sprawdziłem lakiernika w Maszewie którego polecił Przybysz. Nawet konkretny kolo i wymiana jednak obu reparaturek i jednego progu no i malowanie całej viki oprócz dachu 2000pln. Jak na razie wybieram jego.
Ostatnio zmieniony przez @ro 2010-03-12, 16:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum