Marka: Opel
Model: Astra F Bertone
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 746 Skąd: 022.com
Wysłany: 2010-06-21, 12:54
Za chwile kurier podrzuci mi seryjny zderzak na tył pod kolor Ma dwie rysy, ale za 100 zł z przesyłką to mozna je zamalowac montaż pewnie w przyszłym tygodniu razem z czujnkami parkowania.
morieris, mi się jakoś ten pomysł nie podoba, ale te felgi mi się też nie podobały Co do czujników montaż łatwy, tylko pamiętaj, żeby zamontować tak jak strzałki pokazują, czyli góra i dół właściwie. Inaczej się to lubi żreć ze sobą wzajemnie. No i kolejność jak w instrukcji.
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 746 Skąd: 022.com
Wysłany: 2010-06-23, 14:21
dzisiaj z nudów postanowilem przymierzyć przednią felge do calibry powiem tak ... bedzie grubo felga sporo wystaje poza tym wymyslilem ze da sie zaadoptowac guzik od tylnych przeciwmgielnych do halogenów i tym sposobem mam juz dzialajace halogeny a teraz fotki:
morieris, no na tej feldze będzie grubo na prawdę. Jak wcześniej gdzieś pisałem, że wzór taki średni, tak teraz - mimo, że bez opony - zmieniam zdanie.
Btw, w Cali halogeny są wbudowane w lampy? Sprawdzałeś, czy poprawia to coś Twoje problemy z oświetleniem?
Wysłany: 2010-06-23, 15:35
max wiem ze beda ale cos sie wymysli w tej sprawie
Jackass, halogeny są wbudowane w lampy, a czy poprawia oswietlenie ? nie wiem ale narazie juz nie jest tak zle jak mi sie wreszcie udalo podniesc lampy ...
Wysłany: 2010-06-23, 17:51
Max hehe spoko zostawiam sobie pietnastki wiec jak bedzie trzeba poupalac to szybki pitstop, wymiana przodu i jazda bo ogolnie to calibra zaczyna sie przeistaczac w low'n'slow
morieris, dla mnie bajka. Ale widziałbym tu jeszcze zglebienie o jakieś 5cm Tak, żeby się nie dało łapy wsadzić pomiędzy gumę, a nadkole. Wiem, że to już hardcore, ale jaki wygląd
Kiedy zderzak nowy na tył ląduje i ta sklepana rynna z tyłu znika?
Wysłany: 2010-06-25, 16:03
gleba bedzie, ale najpierw musze wywalić plastikowe nadkola z przodu i troche rozciągnąć błotniki i wtedy wjedzie -60, tył bedzie szybciej, pewnie jakos na początku lipca.
Model: Corsa
Pojemność: 2.0 i co ??
Wiek: 23 Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 79 Skąd: Piastów/WaWa
Wysłany: 2010-06-25, 16:29
morieris, zmieniaj ten wydech bo naprawde nie za ciekawie wyglada on teraz wsadzaj cos innego i nie zagientego do góry tak jak ten . no i gleba troche wieksza jednak sie by przydala nie powiem.
Ale tak to zacnie wyglada na tej feldze
Wysłany: 2010-06-25, 16:36
hehe ja wiem co trzeba zmienic i bedzie zmienione ale na wszystko potrzeba czasu i pieniedzy. o dziwo ostatni gorzej u mnie z tym pierwszym niz drugim, ale tak czy siak nei wszystko na raz, poza tym w lipcu jade na urlop i na to pójdzie wiekszosc wypłaty.
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wiek: 29 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 210 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2010-06-25, 16:52
co ja myślę to już Ci na CT napisałem... felga miodzio, opona dobrana po męsku, trochę więcej gleby i będzie już zupełnie cudnie
co do reszty, to już obgadane na spotach...
morieris, naklejaj lepy, specjalnie dla Ciebie jeszcze trzeba zamówić różowe logo MKO ( ), felgi w róż, różowe kostki na lusterko, i od bidy na tylną półkę wytnij i sklej figurkę pedobeara http://www.dfnt.net/t/pho.../200408kuma.pdf Maskotek pluszowych nigdzie nie widzę. I z takim zestawem wyrywać panienki
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wiek: 29 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 210 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2010-06-25, 22:33
Jackass napisał/a:
felgi w róż, różowe kostki na lusterko, i od bidy na tylną półkę wytnij i sklej figurkę pedobeara http://www.dfnt.net/t/pho.../200408kuma.pdf Maskotek pluszowych nigdzie nie widzę. I z takim zestawem wyrywać panienki
w takim zestawie to murowana furora w gay-barze
no dobra nie czepiam się - spoko lepa (pasuje do tych felg) tylko na ulicy mało kto będzie wiedział co to właściwie jest i o co chodzi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum