Marka: Opel
Model: Astra F Bertone
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 746 Skąd: 022.com
Wysłany: 2010-05-28, 16:24
dzisiaj przyszedł czas na założenie opon
a tutaj jeszcze przymiarka wiader Et jedna wynosi 15 co itak wiele nie zmienai są tylko przyłożone i nawet nie moglem ich zakrecic bo maja inny rozstaw, ale jakis tam pogląd jest
morieris, dobra opona, fajnie leży na feldze, ALE mam nadzieję, że to przejściowa felga, w żaden sposób nie docelowa? Jakoś taka felga z cienkimi ramionami to do need for speeda pasuje, a nie porządnej calibry
Jakieś dokładniejsze fotki wspomnianych wyżej "wiader" masz?
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 746 Skąd: 022.com
Wysłany: 2010-05-28, 22:37
Jackass, ten dezent nie jest zly, ale i tak jest przejściowy, bo musi być coś szerokiego, a fotki wiader mam, ale nie dam jesli sie zdecyduje na te koła to zobaczycie juz na samochodzie ale moge powiedziec ze jesli je wsadze to bedzie baaaaaaardzo grubo... oczywiscie o przyspieszaniu bedzie mozna zapomniec bo juz na 16" czuje ze troche stracil powera, ale cos za coś wole low and slow niz fast and furious w przyszłym tygodniu opuszczam tył i szukam -60 na przód, moze tymczasowo wykminie jeszcze jakies dystanse na tył, bo za bardzo sie chowa... ze 20-30 mm trzeba wypchnąć
Szczerze? Prócz rozmiaru to nic fajnego Wygląd tej felgi w ogóle mi nie pasi do Twojej Cali. To by pasowało do jakiegoś 200SX, a nie do Calibry Ale to moje zdanie.
morieris napisał/a:
ale i tak jest przejściowy, bo musi być coś szerokiego
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wiek: 29 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 210 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2010-06-02, 21:53
hej, a powiedz mi czyja jest ta Corsa (i co ma pod machą) z Twojego podpisu? bo stałem ostatnio obok niej na światłach na Połczyńskiej, Roverem nie Cali, myślałem że wystrzeli jak pocisk a wlókł się jak patałach - znudziło mi się czekanie aż w końcu zacznie jechać i sam pojechałem...
Model: Corsa
Pojemność: 2.0 i co ??
Wiek: 23 Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 79 Skąd: Piastów/WaWa
Wysłany: 2010-06-02, 22:01
HE HE pedro, Ten patalach co piszesz za kółkiem tej corsy to ja a ze wlukłem sie to poprostu nikgo nie bylo do sprintu obok, trzeba było podjechac i podpuscic i bys zobaczył |Corse w akcji
Ostatnio zmieniony przez Ryjekc20ne 2010-06-02, 22:03, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-06-02, 22:19
Jechałem wtedy Roverem 220 SDi, to z Tobą bym nie poszalał - to było widać na pierwszy rzut oka, auto robi wrażenie... moja Żona siedziała obok (dlatego nie "namawiałem") i jak jej pokazałem Twoje auto to stwierdziła "co za paskuda", a ja się zachwyciłem - taki dizajn do takiego auta i z takim silnikiem - cudo...
Ostatnio zmieniony przez pedro 2010-06-02, 22:20, w całości zmieniany 1 raz
Model: Corsa
Pojemność: 2.0 i co ??
Wiek: 23 Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 79 Skąd: Piastów/WaWa
Wysłany: 2010-06-02, 22:26
wiesz ja robie samochód pod siebie nie każdemu sie bedzi epodobal spodziewam sie tego no ale nie bade sie tym zraża c jednemu sie podoba innemu nie trudni sei mówi .Dobra nie zasmiecamy tu tematu chłopakowi jak cos zapraszam do tematu CORSY. Sorki za zbendne komentarze
Wysłany: 2010-06-06, 23:51
Co do samochodu to weekend byl dość intensywny... pojechalem na dzialke odpoczac ale skoczylo sie na 2 dniowym remoncie samochodu... bo co chwile sobie przypominalem ze wypadalo byc cos poprawić.. wiec tak zrobione:
- ponitowany zderzak przedni
- wyprostowana i zamalowana antykorozją belka przednia
- lampy wyciągnięte bo byly za gleboko
- ustawione lampy... wreszcie cokolwiek widac
- doszyte gumki do bra ( wreszcie jako tako sie rozklada na masce)
- odrdzewiona i zamalowana antykorozja podstawka aku
- ogolnie pomalowany zderzak farbką pod kolor w pędzelku tam gdzie odpadla szpachla... ogolnie szalu nie ma ale z daleka nie rzuca juz sie w oczy
- zaprawki na calym samochodzie gdzie byly odpryski itp
- poprawione węże odprowadzajace wode
- wyprana tapicerka bagaznika
- zdarta i zamalowana rdza w bagazniku
- udrożniony odplyw wody z bagazniak (byl zakitowany..)
- poprawiona lampa bo woda przez nia ciekla...
- uszczelka tylnej szyby wklejona
- mycie samochodu i skladanie wszystkiego do kupy...
Wysłany: 2010-06-11, 20:03
Gdyby Cali byłą czarna to byłoby kozak - jeszcze z tą brą... ale do tego koloru to nie za bardzo - pewnie Cię nie zaskoczę jak powiem że czarny środek i rant rządzi
Wysłany: 2010-06-17, 20:06
Dzisiaj akcja podmianki felg sie udala w sumie nie wiem czy te felgi z tira nie spadły bo sa w tak swietnym stanie ze nie wiem a gosc mi je dał za moje bez doplaty wiec nawet jak by wszystkie byly do prostowania to itak dobry interes zrobilem co prawda widać ze byly malowane, ale ladnie to wyszło rasowe 9 cali et30
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum