Marka: Opel
Model: Astra F Bertone
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 795 Skąd: 022.com
Wysłany: 2011-03-25, 12:50
dokladnie jak piotrek pisze, ale zastanawiam sie czy troche nie podciac zderzaka zeby wydech poszedl bardziej równolegle do ziemi i jeszcze kumpel mine cisnie zeby wypolerowac koncówki, niby to alu, ale czy da rade to ladnie zrobic to nie wiem, moze jak bedzie cieplej potestuje troche papiery scierne ktore ostatnio kupilem
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 795 Skąd: 022.com
Wysłany: 2011-04-22, 19:53
Jak czesc z was wie, mialem na klapie dziury po spoilerze... wiec dzisiaj korzystajac z chwili wolnego, oraz ladnej pogody troche to zamaskowalem sa juz dociete od strony ze tak powiem lamp tylnych, ale musze jeszcz dociac na rowno od strony szyby.
[ Dodano: 2011-04-23, 18:27 ]
dzisiaj jeszcze docialem lepki na klapie i z uwagi na to ze jeszcze troche mi ich zostalo obkleilem klapke:
Wysłany: 2011-04-27, 15:03
dzisiaj kolejny etap czyszczenia samochodu przed zlotem Nawoskowany i odkurzony jeszcze pozostalo doprowadzic felgi do ladu i przeczyscic plastiki w srodku, duza lepa AKP na tylna szybe i ogień
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wiek: 30 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 212 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2011-05-07, 00:46
Ta lepa AKP na Calibrze to profanacja, ta wielka to w ogóle masakra ale nawet ta mała co ją masz na codzień wygląda delikatnie mówiąc dziwnie...
A pomysł z naklejkami naprawdę ciekawy... dobrze że nie zrobiłeś klapy do końca tylko z takim cięciem, nie wygląda to narzucająco się i ciężko, klapka też jest spoko Całość podobuje mi się
Wysłany: 2011-05-07, 02:08
Cytat:
Ta lepa AKP na Calibrze to profanacja, ta wielka to w ogóle masakra ale nawet ta mała co ją masz na codzień wygląda delikatnie mówiąc dziwnie...
Lepa AKp bedzie juz na kazdym moim samochodzie i to sie nie zmieni, to moj pierwszy klub, ktory tez przez wiele lat wspoltworzylem i tak zostanie! i nawetnie ma mowy zeby bylo inaczej
morieris, trochę fakt z tym co pisze pedro - trochę dziwniej to wygląda. Na AKP chyba były lepki "Przyjaciel AKP" (chyba wyszło to poza fazę projektu) i takowa by tu lepiej pasowała - bo przywiązanie do klubu rozumiem.
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wiek: 30 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 212 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2011-05-07, 23:16
ja np mam sporo związków z klubem Peugeota, znam ludzi, czuję się z nimi związany, byłem na kilku zlotach, ale mimo wszystko ze względów estetyki nigdy nie przyczepiłem na Calibrę lepy Peugeot Klub Polska, mimo że mam ich kilka a i na zlotach po pijaku zarzekałem się że przykleję...
ale z drugiej strony, co kraj to obyczaj, róbta co chceta ze swoim własnym autem, potrafię zrozumieć emocje, bo gdybybym zmienił auto nawet nie na Opla to lepa CT Wawa byłaby zawsze ze mną na szybie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum