morieris, spoko "stickers bomb" Ale apetyt rośnie w miarę jedzenia. Myślałeś o wlepkach na całym zderzaku? Ew. tylko powyżej tej czarnej listwy? Wyglądałoby to jeszcze cudowniej
Marka: Opel
Model: Corsa
Pojemność: 2.0 i co ??
Wiek: 23 Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 79 Skąd: Piastów/WaWa
Wysłany: 2010-10-17, 12:07
morieris, gwint fajna sprawa ale cieszko dostac go do tych naszych samochodów a jak juz jest to za wielksze złotówki. Niestety nie pomysleli z tymi macpersonami
Marka: Opel
Model: Astra F Bertone
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 795 Skąd: 022.com
Wysłany: 2010-11-07, 16:35
dzisiaj zakonczone troche modow, fotele przednie ogarniete, juz nie ma dziur z 4 złozone 2 ale jeszcze siedzisko kierowcy w przyszlosci wymienie, bo jest skora ale juz zabraklo zaparcia Ojcu zeby poszyc
Kolejna sprawa to pomalowane juz zimowki, wyszlo srednio, ale juz nie bede tego poprawial, z pol metra wygladaja ok i wystarczy.
Wyminilem jeszcze przy okazji zbiorniczek chlodniczy ( Latino :564: ) bo moj ciekl ... mam nadzieje ze teraz juz bedzie ok i cali nie bedzie gubic borygo.
w tygodniu wjedzie juz zima na koła ... ehh trzeba sie bedzie rozstac na jakis czas z latem
jutro moze jakies fotki pykne bo dzis juz ciemno
_________________ >> Wheel Whore <<
Ostatnio zmieniony przez morieris 2010-11-07, 16:36, w całości zmieniany 1 raz
Pytanie mam w sprawie tych odbojów. Gdzie to kupić można, jaki jest koszt i czy to jest w środku wypełnione plastikiem czy puste ? bo będę musiał kupić do nexii bo mi trą opony z tyłu o nadkola a chce żeby nie tarły a pytam czy wypełnione bo bym założył to zobaczył na jakiej wysokości będzie blokowało prace zawiasu i sobie najwyżej dotnę żeby blokowało z 0,5cm od wysokości na jakiej trze opona.
morieris, a śruby masz pod to, albo wiesz gdzie kupić można? Bo mam w zasadzie ostatni miesiąc, żeby mieć możliwość dorobienia czegoś takiego pod wymiary za darmo/mały hajs.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum