Marka: Opel
Model: Astra F Bertone
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 746 Skąd: 022.com
Wysłany: 2010-08-17, 21:58
haha zmienil bys zdanie jak bys zobaczyl jak są lampy i zderzak zamocowane Profi zaprawki na klapie troche by sie tego znalazlo ale poziom musze przyznac ze teroche sie podniosl
wiec moge powiedziec ze będą czarne sonary w calibrze, wyrwane za 250 zł.
Czy nie pisze tego wielki przeciwnik sonarów? Jak kiedyś u mnie w temacie napisałem, że myślę o takich lampkach do eFki to zdaje się jako pierwszy mnie zbeształeś
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 746 Skąd: 022.com
Wysłany: 2010-08-17, 22:22
Jackass, wszystko sie zgadza... ale niestety wole żyć niż zginąć za swoje przekonania z powodu braku oswietlenia Kiedys itak jeszcze wróci seria, ale juz na bi h7 i calym ciemnym wkladzie i gładkich szklach z sonarów
Model: CorsaA x3, KadettB Kadett D i inne
Pojemność: 18E, 20SEH, C20NE, X30XE, 30E, 30SE
Wysłany: 2010-08-18, 07:36
Co do druta... morieris zamocoswałeś już atrape w zderzaku
na spocie oblukam jak usiadła a ktoś mi mówił o ciekawym zawiasie z viki a
_________________ GladiGarage - Probably The Best Place In The Universe Dziewczyno! - moja corsa miała mniej użytkowników niż Ty !
List of:
Kadett B Kiemen QP - czeka na renowacje
Kadett D GTE Kombi (Pussy Wagon) dupowóz lansowóz
Corsa A GSI - swap z 20SEH na X30XE i montaż trąbek albo gaźniki
Corsa A GT - dłubane c14nz- plan swap na nudne 2.0
Corsa A goCArt - NE na codzień for sale
Plan:
Kadett D GTE i400 - Tor Edyszyn
Model: CorsaA x3, KadettB Kadett D i inne
Pojemność: 18E, 20SEH, C20NE, X30XE, 30E, 30SE
Wysłany: 2010-08-18, 08:18
Springi H&R - 40 centów ale dedykowane do kadzia - viki siedzial ładnie i dało sie na nich jechać ;D
_________________ GladiGarage - Probably The Best Place In The Universe Dziewczyno! - moja corsa miała mniej użytkowników niż Ty !
List of:
Kadett B Kiemen QP - czeka na renowacje
Kadett D GTE Kombi (Pussy Wagon) dupowóz lansowóz
Corsa A GSI - swap z 20SEH na X30XE i montaż trąbek albo gaźniki
Corsa A GT - dłubane c14nz- plan swap na nudne 2.0
Corsa A goCArt - NE na codzień for sale
Plan:
Kadett D GTE i400 - Tor Edyszyn
Wysłany: 2010-08-19, 22:54
zmiany zmiany zmiany Dzisiaj zebrałem sie w sobie i założyłem sonary na przód ( narazie na zwyklej H1 i nie wiem czy xenon bedzie - uprzedzajac pytania) oraz hokej od astry G podoba mi sie bo w sumie wyglada jak oryginalne hokeje, ale jest ladniejszy
morieris, tak szczerze, to angele w cali mi się w ogóle nie widzą. Prócz BMW E90/E92 mi to tylko do AF pasi chyba Ale ważne, że świeci tak, że jesteś z tego zadowolony. A hokej miazga. Zajefajnie się prezenci!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum