Wysłany: 2011-07-09, 19:37 [Sprzedam] Przekaźniki, lampki, przełączniki Astra F
Hej!
Na sprzedaż poniższe elementy:
-przekaźniki - ~5-10zł/szt - pytajcie o konkrety, konkretne przekaźniki, albo patrzcie po zdjęciach
-przełączniki przeciwmgielnych - głównie tył, ale można pytać o przód - może akurat będę miał - 10zł/szt -> 7zł/szt
-przełącznik elektrycznego szyberdachu - 15zł -> 10zł
-włącznik świateł z regulacją podświetlenia, możliwość przerobienia rezystora suwakowego na rezystancję pod LEDy - fabryczny nie przygasi diody - 15zł->10zł, lub 20zł->15zł z przerobieniem
-silniczek lampy Bosch - o ile dobrze pamiętam od lampy lewej (od kierowcy) - 15zł->7zł
-lampki podświetlenia maski - 10zł/szt->5zł/szt
-krańcówki pod maskę, tudzież do drzwi - 4zł->2zł/szt
Kilka zdjęć:
Ale w swoich zapasach znalazłem jeszcze:
- przełączniki szyb (pojedyncze) z Nexii - 15zł/szt->10zł/szt z kawałkiem wiązki - na 99% będzie pasować do Astry.
- wtyczki TID/DID - 5zł/szt->3zł/szt - we wtyczkach DIDa mogę przełożyć PINy radia na PINy temperatury zewnętrznej
- przełącznik regulacji wysokości świateł - z kostką i kawałkiem wiązki 10zł/szt->5zł/szt
- kostki włącznika przeciwmgielnych - z kawałkiem wiązki 5zł/szt
- lampka dwusegmentowa z mikrofonem i guzikiem do odbierania rozmów - mega rarytas, nigdy takiej nie widziałem do tej pory. Dziś wyciągnięta z angielskiej Astry, ma znaczki GM, także oryginał. Prawdopodobnie współpracowała z wbudowanym zestawem głośnomówiącym lub alarmem - ale tego niestety nie było już w Astrze (rozdłubana) - 50zł->30zł - tylko jedna sztuka!
- Joystick sterowania lusterkami - 30zł/szt->18zł/szt
Up!
Dochodzi tempomat z Omegi A (siłownik z linką + jednostka sterująca + wtyczki) za 150zł->140zł
Taki sam jak z Senatora.
Sporo osób prosi o fotki, tak więc zamieszczam.
Foto stare, ale pokazuje m.in. sprzedawany zestaw:
Aktualnie jestem na wakacjach, więc nie mam jak zrobić aktualnych zdjęć - ale nic się nie zmieniło
Doszły jeszcze
-guziki elektrycznych szyb szare (10zł/szt)
-konsole środkowe - czarne po 15zł/szt, mazane farbą po 5zł/szt.
-TID->40zł/szt
-czujniki temperatury zewnętrznej 10zł/szt
-lusterka wewnętrzne - 15zł/szt lub z szachownicą 20zł/szt
-Lampka z Vectry. Albo ściemniająca się albo z możliwością przerobienia na ściemnianie - w każdym razie ta z układem scalonym, a jeszcze nie sprawdziłem jak działa. Cena 30zł.
W razie pytań służę odpowiedziami, dodatkowymi zdjęciami etc.
Kontakt na forum.
Oczywiście zawsze można się dogadać - szczególnie w przypadku droższego szpeju, albo większych zakupów.
Odbiór najchętniej osobisty - na co dzień Warszawa, czasem w drodze do Lublina, lub w drodze na Śląsk. Wysyłka wg. cennika poczty.
Może ktoś potrzebuje do rozbudowy laptopa pamięci RAM DDR3?
-2x512MB Hynix - używane około 3 lat, seryjne z laptopa Fujitsu-Siemens Li1720
-2GB Kingston (KVR667D2S5/2G) - nówka sztuka, około 3-4 lata temu dostałem dwie sztuki, jedna weszła do laptopa, drugiej nie chciał obsłużyć - płyta obsługuje do 2GB. Więc kość wyjęta tylko z pudełka, włożona raz do laptopa i odłożona z powrotem do pudełka. Z kością oczywiście oryginalny blister i instrukcja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum