Marka: Opel
Model: Vectra B
Pojemność: 2.0
Wysłany: 2010-04-14, 12:22 Przyciemnianie szyb
Witam .
Znacie moze kogoś kto przyciemnia szybki w radom/lódz/wwa lub okolice ??
Bo przyciemnianie samemu ... wiem jak to sie konczy na moim poprzednim aucie (golf III - porażka auto)
Kutno moze byc??? Słuchaj jak tak to ja prawdopodobnie w weekend bede robil to sie moge zapytac co i jak:) I ile szyb chcesz przyciemniac?
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
Model: Astra
Pojemność: 1.6
Wiek: 28 Dołączył: 13 Sie 2011 Posty: 75 Skąd: Warszawa - Wesoła
Wysłany: 2011-10-03, 22:52
widzę, że temat dobrze odgrzany. mam kogoś, kto podjedzie w każde miejsce w PL jak mu się dorzuci na gazolinę. ewentualnie dość często jest weekendami w Warszawie. mi przyciemnił tak:
mam nadzieję, że kolega Piotr nie będzie się gniewał, ale skopiuję jego ogłoszenie. mogę go polecić, co udowadniam fotkami.
Witam serdecznie.
Zajmuję się profesjonalnym przyciemnianiem szyb samochodowych.
Pracuję tylko na foliach amerykańskich producentów (GLOBAL, Sun-Gard,3m) z atestami Instytutu Szkła i Ceramiki w Krakowie.
Każdą tylną szybe wyklejam z jednego kawałka.
Na montaż dostajecie dożywotnią gwarancję !
Na folię producent daje od 3 do 10 lat gwarancji.
Czas usługi od 2 do 6 godzin.
Nie demontuję szyb !
Moja pracownia znajduje się w Nidzicy
Dojeżdzam do klienta (jedyny warunek to dostęp do garażu z dobrym oświetleniem i szerokością minimum 3 metry)
Mam najlepsze ceny przy zachowaniu najwyższej jakości usługi !
Posiadam w ofercie folie antywłamaniowe, folie z atestem niemieckim ABG dla klientów mających zarejestrowane auta za granicą Polski oraz szereg folii w różnych kolorach.
Wysłany: 2011-10-04, 22:04
morieris napisał/a:
taktownie?
tak. 1 szybka nie wyszła, bo robił praktycznie po ciemku, a wiadomo, że na Braille ciężko idzie, ale poprawił i jestem bardzo zadowolony, a cena jest bardzo dobra. jakość / cena : 10+ / 10
_________________ sim-lock, kody zabezpieczające, serwis, skup i sprzedaż telefonów komórkowych
WWW.errorGSM.waw.pl
Ostatnio zmieniony przez toka 2011-10-04, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-10-04, 22:24
chciałem zmienić tylko barwę, bo zielona nie bardzo mi pasowała i delikatnie się przyciemniły, a na cabrio clubie wywołało to wojnę zdań co post, to inna teoria spiskowa, a nikt nie widział na żywca
_________________ sim-lock, kody zabezpieczające, serwis, skup i sprzedaż telefonów komórkowych
WWW.errorGSM.waw.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum