Jak w temacie szukam osoby która przyciemni szybki w mojej eFce. Jak znacie kogos sprawdzonego to poprosiłbym o jakieś namiary O zakładzie na dworcowej wiem
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
Marka: Opel
Model: Corsa C NJoy
Pojemność: 1200
Wysłany: 2010-03-27, 23:31
no właśnie co z tym przyciemnianiem? nikt oprócz tych na Dworcowej nie robi? jakiś czas temu dowiadywałem sie tam w kwiaciarni to 400pln za wszystkie szyby w Corsie
Model: Astra F Bertone
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 746 Skąd: 022.com
Wysłany: 2010-04-02, 16:57
przyciemnianie jest proste ... poza tylną szyba... z kolega Drewniakiem przyciemnialismy moja astre i berlingo jego ojca i wszystko wyszlo pieknie poza tylną klapą ... wiec jak ktoś szuka oszczednosci to moze postarac sie przyciemnic sobie boczne szyby, a tylko z tylną pojechac do prosów w tej dziedzinie
ja w nast week jade do kolesia co mi przyciemni szyby wszytskie oprocz przedniej za uwaga... 300zl :0 w cenie folia termokurczliwa;) Jak zrobi to pokaze foto:)
Model: Astra
Pojemność: akurat do miasta Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lut 2010 Posty: 430 Skąd: www.vrx.pl
Wysłany: 2010-04-03, 09:00
Goco napisał/a:
a po kilku dniach nie zrobily sie male babelki?
Byłem świadkiem, nie zrobiły się.
Jedyne wady jakie powstały to kwestia nieumiejętnego nałożenia folii, lub wad konstrukcyjnych auta, czyli albo jak spierdzielili podczas samego przyciemniania, albo jak rdza darła folie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum