Marka: OPEL
Model: Astra f
Pojemność: x14nz
Wysłany: 2010-04-06, 00:30
Witam, jestem nowy na tym forum i pierwsze co mi sie rzucilo to smutna i malo zachecajaca oprawa graficzna forum i w tej kwestii tez bym pomyslal o zmianie kolorystyki forum nie poprzestajac tylko na banerku (ktos wczesniej o tym wspomnial) robilem juz style do przema i ewentualnie moglbym cos wyskrobac albo dopomoc
co do banerka to taka moja mala szybka propozycja
mozna by bylo pomyslec nad stronka glowna cos w stylu jak jest w gsiklubie czy na att czy na vectraklub gdzie moznaby bylo zamieszczac najwazniejsze informacje o klubie spoty foty itp
w tym tez moge dopomoc
Marka: Opel
Model: Astra
Pojemność: akurat do miasta Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lut 2010 Posty: 430 Skąd: www.vrx.pl
Wysłany: 2010-04-06, 01:55
Jakiś czas temu była ankieta odnośnie stylu.
Czy chcesz aby styl forum został zmieniony?
Tak
12%
12% [ 2 ]
Nie
81%
81% [ 13 ]
Nie mam zdania, jest mi to obojętne
6%
6% [ 1 ]
Głosowań: 16
Wszystkich Głosów: 16
Myślę że nie ma sensu jej powtarzać co miesiąc, więc z tym bym się na razie wstrzymał.
Jeśli administracja nie ma nic przeciwko to bym prosił o wydłużenie czasu bez aktywności na forum. Ja nie zapamiętuję haseł w przeglądarce, a tak krótki czas delikatnie mówiąc jest wkurzający. Odwrócisz się na chwilę bo ktoś cię zagadał za plecami i musisz się znów logować . Najgorzej jak w połowie posta to się dzieje.
Też mnie to wkurzało. Przy logowaniu zaznaczam zapamiętaj a potem przed wyjściem z forum wyloguj i wtedy nawet jak odejdziesz na chwile nie musisz się w tracie znowu logować. Mam nadzieje ze nie zakręciłem za mocno
Też mnie to wkurzało. Przy logowaniu zaznaczam zapamiętaj a potem przed wyjściem z forum wyloguj i wtedy nawet jak odejdziesz na chwile nie musisz się w tracie znowu logować. Mam nadzieje ze nie zakręciłem za mocno
Wiem o co ci chodzi. Ja mam wyłączone w przeglądarce zapamiętywanie czegokolwiek. W pracy z mojego komputera korzystam nie tylko ja ze względu na licencje AC a w domu syn lubi usiąść nieraz do mojego kompa i z względów bezpieczeństwa mam powyłączane. Podniesienie do 30 min byłoby w sam raz.
Model: Astra
Pojemność: akurat do miasta Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lut 2010 Posty: 430 Skąd: www.vrx.pl
Wysłany: 2010-06-08, 08:50
gmurawsk napisał/a:
Wiem o co ci chodzi. Ja mam wyłączone w przeglądarce zapamiętywanie czegokolwiek.
To o czym pisał @ro nie ma związku z zapamiętywaniem haseł w przeglądarce, jest to opcja w stylu "nie wylogowuj mnie" (w domyśle: dopóki sam się nie wylogujesz).
Przeglądarka przy pomocy ciasteczek (tzw. cookies) trzyma sesję, co nie ma żadnego związku z pamiętaniem haseł. Taka sama sytuacja ma miejsce jak się logujesz do popularnych kont pocztowych na portalach (korzystając z przeglądarki a nie klienta pocztowego).
btw. autowylogowanie to też bezpieczeństwo, pomyśl jak w ciągu tych 30 minut ktoś skorzystałby z mojego czy czarnesia komputera
Tak na marginesie to też nie zapamiętuję ciasteczek
To współczuje Ci szczerze korzystania z internetu, gdzie w tej chwili, obecnym oskryptowaniu stron 90% opiera się na cookies. No ale Twój wybór.
Ale są tego zalety
Poruszę jeszcze jeden temat dotyczący całości forum. Z doświadczenia wiem (administrowanie i moderowanie for), że trafiają się wszędzie na forach świry. Chodzi o edycje postów. Proponuję ustawić edycję swojego posta do jakiegoś czasu. Potem nie. Dlaczego? Miałem przypadek, że wilce urażony jegomość potrafił w noc 100 postów swoich usunąć. Tematy były jak sito. Jeśli chodzi o pisanie pod swoimi postami to po kilku dniach to raczej już się coś dodaje innego wnoszącego do tematu. Edytowanie po tym, czasie jest bez sensu bo nie widać nowej informacji na forum.
Model: Vectra B
Pojemność: 1.8
Wysłany: 2010-06-15, 10:46
A mam pytanie (bo nie wiem czy bylo) a zarazem propozycje.
Mozna by dodac opcje w dziale sprzedam innych rzeczy niezwiazanych z motoryzacja.
Ile razy ktos ma na sprzedanie telefon,konsole, czy jakies inne cuda dziwadla a druga osoba tego szuka.
Oczywiscie mozna by wprowadzic jakies ograniczenia np ilosc postow.
Na VKP dziala to i nikt na to nie narzeka a sporo osob jest zadowolonych bo sprzedało/kupilo cos za posrednictwem forum.
Dobra zmienię trochę temat rozmowy. Moją propozycją jest dodanie nowego działu pod tytułem Ople w mediach lub coś podobnego, gdzie będzie można dodawać artykuły związane z Oplami i tam je komentować. Był już temat związany z porównywaniem Astry GTC z Golfem oraz Nowa Calibra[jak dobrze pamiętam]
Model: Astra F Bertone
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 746 Skąd: 022.com
Wysłany: 2010-06-18, 07:01
max1975, jak dla mnie to nie wiem czy nie za malo narazie jest takich samochodow jak Twoj zeby Tworzyć taki dział, poza tym w sumie same corsy by tam byly Twoja, ryjka, gladiego
Model: CorsaA x3, KadettB Kadett D i inne
Pojemność: 18E, 20SEH, C20NE, X30XE, 30E, 30SE
Wysłany: 2010-06-18, 07:41
morieris napisał/a:
poza tym w sumie same corsy by tam byly Twoja, ryjka, gladiego
Mi by to nie przeszkadzało
Ale racja jak na razie za mało jest projektów które mogły by być jako zaawansowane chyba ze zmienimy kryteria - do zaawansowanych trafialy by po zmianie lamp zawieszenia czy hebli...
_________________ GladiGarage - Probably The Best Place In The Universe Dziewczyno! - moja corsa miała mniej użytkowników niż Ty !
List of:
Kadett B Kiemen QP - czeka na renowacje
Kadett D GTE Kombi (Pussy Wagon) dupowóz lansowóz
Corsa A GSI - swap z 20SEH na X30XE i montaż trąbek albo gaźniki
Corsa A GT - dłubane c14nz- plan swap na nudne 2.0
Corsa A goCArt - NE na codzień for sale
Plan:
Kadett D GTE i400 - Tor Edyszyn
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum