_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
mayday5 [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-08, 21:12
się gra się ma przynajmniej wizualnie można się rozróżnić
Wysłany: 2010-03-26, 12:20
Chciał bym złożyć propozycje w związku z punktem regulaminu 3.1 Administracja ma na pewno taka funkcje i nie zaprzeczy pod nie które wyrażenia mogli byście podstawiać inne np po wpisaniu niecenzuralnego słowa "członek" w rożnych kabinacjach po wysłaniu posta ukazał by sie wyraz [lulek] jest to bardzo dobra metoda bo nikt nie musi sie hamować a nie dochodzi do napisania wulgaryzmu. Ja sie zapędziłem i napisałem to co napisałem w skojarzeniach a nie zauważyłem i nie poprawiłem bo na naszym forum by wyskoczyło [pani lekkich obyczajów]
Kri$, moim zdaniem trochę średni pomysł. Rozumiem, że pewnie każdy z nas w normalnych rozmowach klnie, ale powszechnie jest to niekulturalne. Pisanie na forum powinno wymagać przestrzegania regulaminu, a nie tego żeby przekleństwa zamieniał za nas automat. Takie moje zdanie - powstrzymujmy się sami. Rozumiem, że może być ciężko tak się przestawić szybko, dlatego nie daję na razie warnów jak ktoś ostro nie podpadnie, a normalnie ostrzegam.
Ale niech się inni jeszcze w tej sprawie wypowiedzą.
Marka: Opel
Model: Astra
Pojemność: akurat do miasta Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lut 2010 Posty: 430 Skąd: www.vrx.pl
Wysłany: 2010-03-26, 15:19
Moje zdanie jest podobne. Ja się czepiać nie będę jak komuś czasem się wymsknie, natomiast nie będę tolerował ewidentnego wyzywania innych użytkowników.
Wszystko jest dla ludzi, ale wszystko w granicach rozsądku i dobrego smaku...
Moje zdanie jest podobne. Ja się czepiać nie będę jak komuś czasem się wymsknie, natomiast nie będę tolerował ewidentnego wyzywania innych użytkowników.
Wszystko jest dla ludzi, ale wszystko w granicach rozsądku i dobrego smaku...
Model: Vectra
Pojemność: 2,0
Wysłany: 2010-03-26, 17:28
myślę że fajnym pomysłem byłoby dodanie na stronce głównej garażu klubowego gdzie losowo by się wyświtlały pojazdy klubowiczy którzy by dodali w nim fotki i krótki opis ..o ile da się coś takiego zrobić
Ja tam jestem za szanowaniem regulaminu i jasne, jak komuś się wymsknie raz na jakiś czas, to będę tylko zwracał uwagę i cenzurował to, ale starajmy się nie kląć.
Model: Vectra
Pojemność: 2,0
Wysłany: 2010-03-27, 09:32
Można też w dziale spraw klubowych zrobić dział konkursów gdzie pojawiały by się tematy np: konkurs zimowy, letni , wiosenny i jesienny na najfajniejszą furkę klubową . Ludzie by zgłaszali swoje auta i poprzez głosowanie klubowicze wybierali by auto . Fotki samochodów w zależności od pory roku miały by być robione w plenerze no i wiadomo zimowa to śnieg lato to np woda itd itp .Wygrane autko by było publikowane na stronce głównej tyle czasu ile trwa pora roku a w tym czasie konkurs na kolejne pory by trwał . Można też inne konkurysy wymyślać związane z motoryzacją np: najfajniejszy tuning czy furka roku . Co Wy na to ?
Z czasem jak ludzi przybędzie można składkę zrobić i jak ktoś ma wejścia można konkurs aut zrobić wybrać 12 autek klubowych i zrobic kalendarz klubowy
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum