Dziś (a właściwie wczoraj) około 19stej pod Kauflandem na Marysinie - nieopodal "instytucji" zwanej GladiGarage namierzony chyba Gladi. Biała astra f kombi, na lewej tylnej szybie naklejka Corsa-A Team, tamtejsze blachy (WT). Zaparkowałem i poszedłem na zakupy i po drodze zobaczyłem, że 2 czy 3 samochody ode mnie stoi ta Astra. Nie dzwoniłem, bo w Kauflandzie i tak nie ma zasięgu, a jak zrobiłem szybkie zakupy to Astrolota już nie było. Pozdrawiam.
Marka: Opel
Model: CorsaA x3, KadettB Kadett D i inne
Pojemność: 18E, 20SEH, C20NE, X30XE, 30E, 30SE
Wysłany: 2011-11-18, 10:49
Heh to nie ja - fakt jeździ taka astra jak moja i w mojej okolicy - to jest mój kumpel (podobny do mnie) no ta bene robiłem mu tą astre
był również na zlocie Corsy A (dlatego naklejka)
mnie można spotkać w okolicy na jednośladzie
_________________ GladiGarage - Probably The Best Place In The Universe Dziewczyno! - moja corsa miała mniej użytkowników niż Ty !
List of:
Kadett B Kiemen QP - czeka na renowacje
Kadett D GTE Kombi (Pussy Wagon) dupowóz lansowóz
Corsa A GSI - swap z 20SEH na X30XE i montaż trąbek albo gaźniki
Corsa A GT - dłubane c14nz- plan swap na nudne 2.0
Corsa A goCArt - NE na codzień for sale
Plan:
Kadett D GTE i400 - Tor Edyszyn
pozdro dla kolegi z butelkowej astry widzianego wczoraj an cargo
_________________ Don't worry about a thing, worry about a thing, oh!
Every little thing gonna be all right. Don't worry!
Don't worry about a thing - I won't worry!
Cause every little thing gonna be all right.
Jacek (złota Bertone F) widziany około 22:15 na skrzyżowaniu (rondzie) koło Rotundy, jadąc od mostu Poniatowskiego. Staliśmy równolegle na światłach, Ty skręcałeś w prawo, machnąłem, ale chyba nie ogarnąłeś
ElGregory spotkany na światłach na Bemowie. Chwilę przez szybę pogadane Btw, jaki silnik w tym Kangurze jest? 1.5 diesel czy 1.2 benzyna? Tak do 60-70kmph szliśmy w miarę równo
Marka: OPEL
Model: Astra f
Pojemność: x14nz
Wysłany: 2012-03-20, 21:11
a widziane gadane to jest 1,5 na turbinie diesel cale 68 kucy szlismy rowno ale ja nawet nie przekroczylem 4000 obrotow no i mialem ponad 100 kilo na pace niestety nasze astry nie daja rady z tymi kangurami 10 lat roznicy w produkcji robi swoje
Jacek od złotej Bertonki F mnie coś prześladuje Jakoś na początku tygodnia na Wesołej widziany, dziś ok 18:40 na Łysakowskiej jechał w kierunku piekarni na Marysinie. Pzdr.
ELGregory napisał/a:
niestety nasze astry nie daja rady z tymi kangurami 10 lat roznicy w produkcji robi swoje
Nie tyle 10 lat różnicy co krótkie przełożenia i moment spowodowany dmuchawką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum