Wracając do tematu:
Sorki, że nie pamiętam nicka, ale dziś na Wisłostradzie widziana niebieska Tigra na WP i zdaje się, że kojarzę ją z tego forum?
EDIT: Czy to nie kolega agat87?
Chyba dziś Pedro przyuważony na Łodygowej. Nie wiem czy w tamtym miejscu to jest jeszcze Warszawa, czy już Marki albo Ząbki. W każdym razie pomiędzy przejazdem kolejowym, a stacją Neste w stronę Brudna jechała Czerwona Calibra z chromowanymi lusterkami - stąd myśl o koledze Pedro. Pozdrawiam.
Marka: Opel
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wiek: 29 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 210 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2010-06-02, 23:14
To nie ja... moja Cali wczoraj pętała się tylko po Woli i Ochocie... jest w Wawie jeszcze jedna czerwona Cali ze srebrnymi lusterkami? Muszę swoje przemalować... serio... w czarny mat...
Model: Astra
Pojemność: akurat do miasta Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lut 2010 Posty: 430 Skąd: www.vrx.pl
Wysłany: 2010-07-06, 06:46
Pozdrowionka dla Gladiego - Puławska dziś ok. kwadransa temu
Miałem okazję przekonać się, że Corsa ładnie się odpycha, jak się tylko luźniej zrobiło to nawet nie miałem szans gonić, ale jak to mówi (znany niektórym) Drewniak: masz za mało mocy drzyj skrętowym
Model: CorsaA x3, KadettB Kadett D i inne
Pojemność: 18E, 20SEH, C20NE, X30XE, 30E, 30SE
Wysłany: 2010-07-06, 07:00
VRx napisał/a:
Pozdrowionka dla Gladiego - Puławska dziś ok. kwadransa temu
Miałem okazję przekonać się, że Corsa ładnie się odpycha, jak się tylko luźniej zrobiło to nawet nie miałem szans gonić, ale jak to mówi (znany niektórym) Drewniak: masz za mało mocy drzyj skrętowym
hehe również pozdrawiam miłe spotkanie na drodze - dziś to lajtowo bo miałem dużo czasu ale czasami to się spiesze
_________________ GladiGarage - Probably The Best Place In The Universe Dziewczyno! - moja corsa miała mniej użytkowników niż Ty !
List of:
Kadett B Kiemen QP - czeka na renowacje
Kadett D GTE Kombi (Pussy Wagon) dupowóz lansowóz
Corsa A GSI - swap z 20SEH na X30XE i montaż trąbek albo gaźniki
Corsa A GT - dłubane c14nz- plan swap na nudne 2.0
Corsa A goCArt - NE na codzień for sale
Plan:
Kadett D GTE i400 - Tor Edyszyn
Dziś chyba ElGregory wyprzedzał autobus linii 105 którym śmigałem Lazurową w kierunku Połczyńskiej. Tyle co dostrzegłem to biały sedan, bez blendy, z czarnymi zderzakami, po lewej od tablicy lepka AKP, niestety charakterystycznej przedniej maski, ani rozpoznawalnych felg nie byłem w stanie zobaczyć. Blachy dostrzegłem tylko że pierwsza litera W, a druga E, F albo L Astra skręciła w lewo w Człuchowską. A działo się to około 11:45. ElGregory, czy to Ty?
Marka: OPEL
Model: Astra f
Pojemność: x14nz
Wysłany: 2010-11-09, 20:54
jak szybko to na pewno nie bylem ja bo ja powoli i przepisowo jezdze <zart>
na kaliskiego niestety nie bo to juz rejon bemowa na powstancow ja tylko do kocjana
Ostatnio zmieniony przez ELGregory 2010-11-09, 21:00, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-11-10, 00:04
Oooo Jelonki moje rejony - na człuchowskiej lazurowej powstańców możecie zobaczyć Kadetta Pussy Wagona - chodź rano sie spiesze do pracy a wieczorem spiesze na piwo - także jak wam śmignie jakaś padaka kombi to byłem ja
_________________ GladiGarage - Probably The Best Place In The Universe Dziewczyno! - moja corsa miała mniej użytkowników niż Ty !
List of:
Plan:
Wysłany: 2010-11-10, 10:35
ELGregory,
Zgadłeś Tam właśnie teraz mieszkam
List of:
Plan:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum