Wysłany: 2010-08-10, 21:47 Pomoc przy zrobieniu wizytówek/zaproszeń
Mianowicie chciałbym znać Wasze pomysły co do grafiki wizytówki. Podjąłem się zadania, ale chciałbym znać zdanie każdego z Was [ z dużym naciskiem na słowo każdego ]. Czekam na propozycje co do kolorystyki, słownictwa, obrazków itd itp.
Marka: Opel
Model: Astra
Pojemność: akurat do miasta Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lut 2010 Posty: 430 Skąd: www.vrx.pl
Wysłany: 2010-08-11, 12:15
Ja jestem za projektem zbliżonym do tego co zrobiłeś na kubki. Grafika musi być prosta żeby nie przesadzać z wydrukami/kosztami, jednocześnie była ona wesoła, do tego tylko jakiś tekst i byłoby dobrze.
Proponuję jakiegoś Opla żeby się znajdował na wizytówce... a najlepiej, żeby były wszystkie Ople na jednym zdjęciu.... niektóre firmy tak robily, ale nie pamiętam czy Opel..
Znalazłem kiedyś, wydrukowałem i czasem wkładam ludziom za wycieraczkę, więc coś mi mówi, że AKP ma
W sumie może i kolorowe bardziej zachęca, ale ciężko na kawałku papieru z 5cmx3cm zrobić ładne zdjęcie i w ogóle. A czarnobiałe logo + tekst będzie dobrze czytelne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum