Marka: Opel
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wiek: 29 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 210 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2010-04-08, 22:26 Polecane warsztaty - Warszawa
Witam,
Wiadomo że Ople lubią się psuć, i w związku z tym mam pomysła żeby w tym miejscu wpisywać warsztaty gdzie dobrze pospawali, połatali, ponaprawiali Wasze autka. Polećcie innym znane sobie dobre warsztaty, żeby łatwiej było dbać o nasze Opelki Proszę wpisujcie tu nazwę warsztatu, adres, kontakt, specjalizację i jakieś uwagi jeśli je macie. W ten sposób jeśli komuś się coś zepsuje to zajrzy tutaj, poszuka sprawdzonego warsztatu i nie natnie się na jakichś rzeźnikach. Jeśli kogoś nie polecacie to też napiszcie - w ramach ostrzeżenia.
Wiadomo, ten post tyczy się tylko Warszawy - jeśli macie jakieś warsztaty spoza Wawy (w końcy to Mazowiecki KO) to proszę róbcie to w oddzielnym temacie opisującym region coby nie robić burdlu...
Zacznę ja:
POLECAM: Warsztat "Calibra", ul. Hery 25 na Bemowie, tel. 600988898. Jak coś się zepsuje jadę prosto do nch. Żadne ASO, paru facetów z duszą majsterkowiczów - jeśli się da, naprawią wszystko. Obok jest też niezły blacharz, tel. 602680618.
od LPG
ul. Prymasa Tysiąclecia 38 (jadąc od strony ronda Zesłańców pierwszy zjazd na prawo za tunelem)
tel. 022 835 40 44, 604 051 622
gaz robię tylko u nich, polecam...
Jak padnie coś w elektryce - E-serwis Maciej Flejszman, ul. Ordona 5a, tel: 603 534 839,
Uczciwy człowiek i dobry fachowiec. Nie śpieszy się, ale robi solidnie. Nie zawyża kosztów, jeśli coś kosztowało mniej niż to było szacowane na początku - powie o tym i weźmie mniej. Nie jest tani, ale bardzo solidny!
NIE POLECAM: Warsztat ADCAR, ul. Szarych Szeregów 5, tel. 502 032 658, 022 632 85 10. Mówią że zrobią na następny dzień, czeka się tydzień. Poza tym przy trudniejszych sprawach nie dość że wożą się tygodniami to jeszcze jak im palcem nie pokażesz co mają zrobić to wymienią wszystko dookoła a właśnie tą jedną rzecz zostawią. Nie wiem czy to kwestia naciągactwa czy niewiedzy, ale robią właśnie w taki sposób.
Ostatnio zmieniony przez pedro 2010-04-12, 19:35, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum