Marka: Opel
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wiek: 30 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 212 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2011-12-16, 22:09
wiesz, moje tak bardzo od serii nie odbiega więc nie ma dramatu (jedyne co bym musiał to zrobić zderzak z przodu co to minuta trzy), a to co było modne teraz czy kiedyś to delikatnie mówiąc mnie jebie tam i z powrotem... chciałbym żeby to co robię było oryginalne ale nie robiło tematu tu czy tam ...
nie chcę wyjść na outsidera ani człowieka który ma w doopie co się dziej wokół niego dzieje, ale naprawdę przy moich skromnych możliwościach czasowych staram się dać max moich możliwości czasowych a głównie werbalnych bo po alko ciężko się wypowiedzieć, szczególnie przy małym dziecku (ile to literówek i wracania się do perfidnie na czerwono na czerwonego tekstu)
a odnośnie modów maski to naprawdę podoba mi się SB przy moim kolorze auta to może nie wyglądać tak źle jeśli chodzi o całą maskę - nie będzie tak drastyczne jak przy ciemnym aucie a jednocześnie zauważalne ma pierwszy rzut oka. ...
powiedziałem wiele, postarajcie się wyciągnąć z tego sens dla siebie, tym bardziej że jest piątek wieczór a ja mam już dość uważnego patrzenia na literówki i chcę w końcu yebnąć kielona jak siemasz... dziękuję....
a tak btw odnośnie wszystkiego, kupiłem sobie nową Cali, tylko model, ale poprzestańmy na możliwościach
model Rosberga DTM
przyjdzie mam nadzieję przed świętami więc wtedy dam sumaryczną fotkę razem z serią Cali która już stoi u mnie na półce w tej samej skali...
będą ładnie razem wyglądać
tylko Żona się wkoorwia że znowu zajmę miejsce nad telewizorem, ale Calibra ma swoje prawa
Ostatnio zmieniony przez pedro 2011-12-16, 22:44, w całości zmieniany 7 razy
szczerze mowiac nie podoba mi sie to na kompletnie seryjnych autach jako ozdoba ( bo takie sie widuje...)
Jackass pozdrawia
pedro, wg. mnie mógłbyś poeksperymentować z maską lub błotnikiem. Ew. może lusterka? Albo coś czego się za bardzo nie widuje -> szyberek, albo w ogóle cały dach? Na pewno to jakaś odmienność i nie patrzyłbym na to, że to z mody wyszło. Mi tam się podoba ten styl - a na pewno jest zajebiaszczy do ukrycia niedoskonałości auta (patrz: morierisowy zderzak, albo jackassowe lusterka) No i ma to jeden zasadniczy plus -> jak się nie spodoba, to jest w pełni odwracalne.
Marka: Opel
Model: Astra F Bertone
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 795 Skąd: 022.com
Wysłany: 2011-12-17, 03:18
pedro, spoko loko Twój wóz, ja sie nie wrancam Ale jak zrobilem zderzak to wszyscy sie smiali na CT pozdro i moze sie znowu dotocze na jakis spot CT jak bedzie w najblizszej przyszlosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum