Marka: Opel
Model: Tigra
Pojemność: 1389
Wiek: 21 Dołączyła: 08 Mar 2010 Posty: 83 Skąd: Milanówek/Warszawa
Wysłany: 2011-03-19, 22:03 Opel Tigra -SzarnaMamba90
Opel Tigra 1.4 16V 90KM 125Nm
Rocznik: 1995r.
Przybliżony przebieg: 181 566 km
Krótka historia: Auto mam dokładnie rok i 8 miesięcy(a może i już dłużej bo kupiony w kwietniu 2009), poprzednio jezdziłam fiatem CC 700 wiec szału nie było , po roku jazdy CC trzeba było rozejrzeć się za czymś mocniejszym. Miałam na oku Forda Pumę i Hyundaia Coupe, ale w koncu trafiło na tigrę. W dzień po sprzedaniu CC pojechałam oglądać Tigry ale w końcu udało się...do tej pory żadnych poważnych usterek nie było
Opis przeprowadzonych i planowanych modyfikacji: cóż tu dużo mówić, praktycznie serja, prócz nie seryjnego podświetlania tarcz tablicy rozdzielczej
Modyfikacje hmm..możeby się na glebe go wzieło i inne felgi dało, oprócz tego poprawa car audio w planach..ale co z tego wyjdzie to zalezy od funduszy
_________________ Podpis w budowie
Ostatnio zmieniony przez SzarnaMamba90 2011-03-20, 21:30, w całości zmieniany 2 razy
SzarnaMamba90, dobra seria. W życiu bym Tigry nie chciał mieć, ale do płci przeciwnej jak najbardziej pasi I dobrze, że nie ma dodatków takich jak Tigry które ostatnio widuję często - lexy i chromowane reflektory przód. Nie zwieśniacz jej, rób delikatnie po swojemu, a będzie gicior.
Model: Astra F Bertone
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 795 Skąd: 022.com
Wysłany: 2011-03-20, 02:01
Dobra tigra nie jest zla gwint mozna dostac za rozsadny pieniadz i na Twoim miejscu w to bym celowal, zamiast w Kit... na lato nisko na zime rozsadnie Koło to moje zboczenie i ja bym dal szerokie 15 Kolor podobny do mojego rzuca sie w oczy i jest git Pozdro i jak cos to pomozemy
Poza tym jak bym mial kupowac cos małego i swapowac na mocniejsza jednostke to pewnie by padlo na tigre
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 795 Skąd: 022.com
Wysłany: 2011-03-20, 15:53
Co do silnika to niestety z atmosfery ciezko cos grubego wydlubac, ale mysle ze dobry wydech i dolot i stówke bys osiagnela, kiedys jak jeszcze mialem stary silnik w calibrze to taka tigra jak Twoja wciagnela mnie bez mydla, wiec jest potencjal
Wysłany: 2011-12-29, 02:04
VRx napisał/a:
można przy dobrym operowaniu gałkami się przyzwyczaić, chociaż warto zrezygnować wtedy z audio
pewnie, wszystko mozna ale ja chyba jednak w miescie wole sluchac radia FM niz CB poza tym ja sie poruszam z prędkoscią patrolowa teraz a w calibrze nie powiem... wieczorami zdarzalo sie z CB po miescie jezdzic
VRx u mnie niestety strzelała;/ i to dość mocno. aż balem się o kolektor. po wymianie na serie wszystko wróciło do normy wiec wina leżała po stronie stożka
Wysłany: 2012-02-17, 13:17
morieris napisał/a:
a to czemu? jakis nowy projekt w drodze??
Oj długo by tu opowiadać Ostatnio powychodziły 'piękne' usterki i nie wiem czy jest sens pchać sie w takie koszty
I tak miałam już w planach zmianę auta , a ostatnie wydarzenia tylko mnie utwierdziły w przekonaniu ,że chyba właśnie nadszedł ten czas
Wysłany: 2012-03-26, 11:27
Nie moge zmienić swojego postu z ogłoszeniem
Więc żeby była jasność, tygre wystawiłam ,ale musiałam się wstrzymać, ale przyszły lepsze czasy i lekki napływ gotówki więc ponownie Tygra for sale
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum