Fotki w fajnej scenerii, całkiem fajny egzemplarz Opelka. Powiedz mi na ile praktyczne są zegary w słupku. Dają radę jeśli chodzi o patrzenie w czasie jazdy na parametry przez nie wskazywane?
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
Dają radę jeśli chodzi o patrzenie w czasie jazdy na parametry przez nie wskazywane?
jest ok. Nie przeszkadzaja w jezdzie w nocy. Spokojnie mozesz spogladac na parametry. Sa ustawione tak aby byly w polu widzenia. Co do dalszych planow... Jak narazie to nic nie planuje. Ale kto wie co bedzie pozniej. Czas pokaze.
zalozyl bym tylko sa 2 problemy. Brak funduszu a drugi ze ciezko bedzie upchnac 16" Z przodu mam 185 i one juz tro przy skrecaniu a na tyle 195 i tez trze. Mielam jakis czas na przodzie 195 to wogole sie nie dalo jezdzic to tarly caly czas.
Wysłany: 2010-04-03, 17:57
z tyłu byś mógł spróbować nadkola wypchnąć przód to nie wiem co najwyżej et felgi dać 40 albo wyższe. U mnie z tyłu jest mało miejsca i felgi np 15" 6,5/7cala przy et 39 i wiekszym nie tra a od 38 w dół juz tra ja mam właśnie 38 i po zagięciu rantów zamiast dwóch tylko jedna prawa tylna przytrze jak porządnie siądzie ale w tym roku będę nadkole lewarkiem wypychał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum