Wysłany: 2010-10-18, 19:02 Opel Astra F by Irmscher
Witam Wszystkich forumowiczów
Jestem właścicielem niebieskiej Astry. Na początku zwykła seria, na którą nikt nie chciał patrzeć
Miala służyć jako pierwsze auto do dojazdów do szkoły. Wyposażenie? Szyberdach i wspomaganie kierownicy Modyfikacje? Zacznijmy od początku
Na początku były lusterka M-look, czarne sonary na przód, red&white z tyłu oraz grill przedliftowy z usuniętym znaczkiem.
Zawieszenie kompletne -40/-40
W poszukiwaniu felg znalazłem kompletne Allesio z oponami 215/40/R16. Do tego zmiana grilla na poliftowego Vauxhalla [ze względu na światła]. Przy okazji progi...bolączka Opli...
I miało tak zostać. Lecz dostałem zderzak a'la GSi na przód oraz dokupiłem tylny Były liczne przymiarki...
...na których się skończyło rozmyślanie o ów pakiecie [ C16NZ w "GSi"? ] Zacząłem myśleć o sprzedaży, lecz... to były tylko słowa. I się zaczęło
Padł wybór na Pakiet Irmschera w wersji "Pacific". Inne mi się nie podobały Oczywiście doszedł do tego generalny remont...
I już poskładana
Z efektu jestem zadowolony nawet bardzo sporo pracy mnie to kosztowało. Z tego miejsca chce bardzo podziękować mojej rodzinie oraz mojej dziewczynie za wyrozumiałość w projekcie oraz mojemu tacie, który poświęcił mnóstwo czasu na pomoc w zrealizowaniu tego projektu
Teraz aktualne zdjęcia oraz lista modyfikacji
P.S. Sorry, za brudne autko
Modyfikacje:
-obniżone zawieszenie -40/40
-światła FK przód czarne
-xenon cyfrowy M-Tech 4300K
-światła tylne Red&White
-grill Vauxhall pomalowany na czarno
-lotka poliftowa + kolor
-blenda + kolor
-halogeny soczewkowe
-klapa bez znaczka
-klamki w kolorze
-felgi Allesio z oponami 215/40/R16
-spryskiwacze świateł
-całe nadwozie polakierowane na nowo na taki sam kolor
-dokładka Irmscher przód z wyjściami na halogeny
-dokładka Irmscher tył
-klapa tylna bez oznaczeń Astra, silnik i inne
-brak listew
-lusterka M-Classic w kolor
-połowa bagażnika w ekoskórze
-remont kapitalny silnika
-sportowa kierownica 32 cm
-licznik z obrotomierzem
-sportowa gałka + nakładki na pedały
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum