Marka: Opel
Model: Omega
Pojemność: 3.0
Wiek: 24 Dołączył: 24 Mar 2010 Posty: 9 Skąd: Okolice płocka
Wysłany: 2010-03-30, 12:25 Omega Pesciak
Witam. Jezdze Oplem omega b 3.0 mv6 211 km oczywiscie teraz moze z tych koni to tylko ta koncowka zostala . Jest to benzyna oraz gaz. Posiadaczem jestem od 6 miesiecy rocznik 97. Znalazlem go na allegro kupilem bez sprawdzenia i teraz mnie to troche kosztowalo szczeze mowiac ale taki sobie upatrzylem. Wyposazenie : klima, elektryczne fotele lusterka szyby i szyberdach, tempomat, naglosnienie boose, welurowe dywaniki, radio bylo razem z autkiem firmy nie znam ale ma pilocik i antene do tv, itd . Filtr stozkowy, orgynalny wtdech tylko bez katalizatorow. A co zamierzam dalej to nie planuje bo samochod sam mi ustala wydatki kiedy i jakie. Strasznie jest nieprzewidywalny.
Pesciak, super fajna fura. 211KM i klasyczny napęd W zimę się musiało dziać.
Żeby nie było tak super, to mi się dwie rzeczy nie widzą Jedna to okleina drewnopodobna. Takie rzeczy mi do Opla nie pasują. Nie wiem czy to fabryczna okleina czy nie - bo chyba Omegi z taką wychodziły - ale lepiej by tu wyglądało aluminium albo nawet nudny czarny plastik Druga sprawa to dywaniki, które nie pasują mi do niczego innego jak do wieśniacko zrobionego Golfa 3 Nie myślałeś nad zmianą ich na welur albo choćby gumę?
Ogólnie na wielki plus samochód, bo omegi od zawsze mi się podobają. Jeszcze ten silnik... Ahhh... Zazdroszcze
vrx.pl, siedziałem w takiej nie raz (nawet ojciec miał złużbową B kiedyś) i jakoś w Oplu to do mnie nie przemawia. Ba, dla mnie do Mercedesów to nie pasuje. I nie chodzi o żadne
vrx.pl napisał/a:
sportowe auto
bo wiem, że Omega to bardziej limuzyna. Ale to mój gust.
to Ty mi na ogonie siedziałes na moscie Nie no jak omege to tylko MV6 Ladne autko
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
Wysłany: 2010-03-31, 19:55
Dzieki za opinie. Do "Jackass " i "morieris " to pod nogami to tylko na czas zimy mam welurowe dywaniki oryginalnie ale w zimę są ciągle mokre i po prostu mi ich szkoda jak ktoś ma to wie o co chodzi a okleina taka była i już się przyzwyczaiłem i raczej nie zamierzam zmieniać. Kupiłem ja właśnie dla dość dobrego wyposażenia chociaż nie lubię ani skory ani klimy. Ta 2 rzecz mi się trafiła ale trudno. Jeśli chodzi o koszty to powiem ze części są drogie właśnie do "v" bo miałem przyjemność już parę rzeczy wymienić oczywiście części nowe. Wiec jak taki samochód kupić to nie robić mojego błędu i autko sprawdzić a nie w piątek znaleźć i w sobotę kopić . Aha "@guś" tak bylem to dość duży samochód i żeby go nie zauważyć
Marka: OPEL
Model: Corsa B
Pojemność: 1.6
Wysłany: 2010-04-07, 19:01
na bogato wyposażenie robi wrażenia a silnik powala miałem okazję takim pojeździć przyznam że doznania akustyczne z górnej pułki podobnie jak osiągi oby tylko silnik nie szwankował za często bo jak sam wspomniałeś części drooogie...
Wysłany: 2010-04-09, 22:52
Kolego co do tego spalania to nie sprawdzałem prawdę mówiąc. Na kompie pokazuje miedzy 15 jak w miarę spokojnie jeżdżę a 16,5 i więcej przy trochę szybszej. no ale na tym to raczej nie można się za bardzo opierać.
Ostatnio zmieniony przez Pesciak 2010-05-20, 12:26, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-05-29, 21:28
Oto nowe obuwie omci i światełka samoróbki
Lampki malowane sprayem w nocy w garażu, kierunki boczne dymione tylko to juz kupne a felgi to Dotz Tupac 7,0x17 oponki michelin pilot sport 2 225/45/17
Ostatnio zmieniony przez Pesciak 2010-05-29, 22:34, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum