Marka: Opel
Model: Astra
Pojemność: akurat do miasta Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lut 2010 Posty: 429 Skąd: www.vrx.pl
Wysłany: 2010-02-24, 20:19
Ada$ napisał/a:
Zmieńcie na stałe styl forum na lightscribe fajny jest
Twoje prośby zostały spełnione, też byłem za nim.
mayday5 napisał/a:
fajnych stylow to nie ma i jak na zlosc wszystki sa jasne i wali po oczach
Zawsze jest tak że wszystkim nie dogodzisz, znajdź styl (do wersji 1.12.6 phpbb by przemo) a się zainstaluje, forum i style robiłem na szybkości, ale pamiętaj że każdy dodatkowy styl i możliwość wyboru = dodatkowa praca dla Adasia nad bannerem,l aby się ładnie wkomponował w forum.
Zmieńcie na stałe styl forum na lightscribe fajny jest
Twoje prośby zostały spełnione, też byłem za nim.
mayday5 napisał/a:
fajnych stylow to nie ma i jak na zlosc wszystki sa jasne i wali po oczach
Zawsze jest tak że wszystkim nie dogodzisz, znajdź styl (do wersji 1.12.6 phpbb by przemo) a się zainstaluje, forum i style robiłem na szybkości, ale pamiętaj że każdy dodatkowy styl i możliwość wyboru = dodatkowa praca dla Adasia nad bannerem,l aby się ładnie wkomponował w forum.
dokładnie albo zostanie ten styl albo dajmy ze 2-3 propozycje i zrobimy ankiete i bedzie już na stałe
mayday5 [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-24, 20:27
no a czemu teraz nie mam zadnego ?? nawet nic nie moge zmienic
No witam was koledzy w MKO ja rowniez dolaczam sie do pomocy w reklamowaniu klubu jesli bedzie trzeba to nawet w belgi bede robil reklame tylko zeby jakies wizytowki byly nie?Takie jak na AKP?Pozdrawiam wszystkich!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum