Wysłany: 2010-11-21, 13:40
patric nie narzekaj bo łod kiedy my jesteśmy w łunii to cały czas drogi robią jak dla mnie na plus za jakies 4 lata to wokół płocka bedą ładne drogi zwłaszcza ładna bedzie dla mnie jak bede jechał do kobity bo na 20km to tylko jakies 3km jest drogi takiej lipnej ale juz robią
Marka: Opel
Model: Omega BFL
Pojemność: 1.7 w dizlu bez turbiny
Wysłany: 2010-11-21, 14:02
Kri$ napisał/a:
zwłaszcza ładna bedzie dla mnie jak bede jechał do kobity bo na 20km to tylko jakies 3km jest drogi takiej lipnej ale juz robią
Co rozumiesz przez "ładna droga"?- bez dziur?
Dla mnie ładna droga to chociaż droga ekspresowa( już nie będę pisał,że najlepiej takie jak w Rajchu czy NL) gdzie można spokojnie i płynnie się poruszać np. taka E7 z Radomia do Wawy. To jest dla mnie ładna droga.
Kri$ napisał/a:
nie narzekaj bo łod kiedy my jesteśmy w łunii to cały czas drogi robią
Bo coś robic muszą bo w przeciwnym razie kasiory już nie dostaną a co się z tym wiąże coraz mniej w kieszeniach będą mieli
Wysłany: 2010-11-21, 14:16
tak dla mnie ładna droga to droga bez dziur żeby można było jechać komfortowo a nie rozglądać sie żeby w jakaś nie wjechać ale fakt krajowa 7 jest bardzo fajna gładka jak stół
Wysłany: 2010-11-22, 19:22
oj nie wiem nie wiem Adaś w pewnym miejscu był fotoradar którego nie zauważyłem....... a miałem na pace 120/ 70 juz minęły 2 miesiące i nic nie przyszło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum