W porównaniu do tego co było półtora roku temu widziane na żywo, to teraz widać, że na prawdę duuużo w nią wsadziłeś. Zdecydowanie jedno z ładniejszych DeU jakie widziałem
Wysłany: 2011-09-27, 22:11
wiesz co żebym miał do was bliżej i na wachę to bym przyjechał Obiecuje ze w przyszłym roku na jakiegoś spota zawitam w tym już ciężko będzie z finansami dzieki za dobre słowo
Wysłany: 2012-05-17, 10:03
Zrobie małą aktualizację żeby nie było że nic sie nie dzieje
Zmieniłem seryjny jeszcze filtr paliwa zmieniony na lanosowy, zmieniłem olej w silniku na nowy i skrzynie załatałem bo mi uszczelka puściła i zaczęło sobie kapać z niej ale już jest dobrze Auto zostało podniesione na zimę żebym nie musiał się męczyć z wyjazdami żeby ją przepalić po długim postoju oraz żebym mógł na rolki na przeglądzie wjechać.
I dodatkowo taki mały rarytasik z viki A 2000
Później doszła kierownica z Asi Gsi
W związku że się ciut nudziłem to zrobiłem małą modyfikacje licznika
Mała sesja po pucowaniu na zlot
W najbliższym czasie auto zostanie zagazowane sekwencyjnym LPG które będzie przystosowane od razu pod większą moc i będę odkładał na 2.0. Kupie jakieś tańsze i dokonam kapitalnego remontu a potem SŁOP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum