Marka: OPEL
Model: Astra f
Pojemność: x14nz
Wysłany: 2010-10-25, 15:49 komputer silnika AF x14nz
jak w temacie potrzebuje komputer silnika do astry f silnik x14nz
bez immobilajzera lub razem z immobilajzerem ale musi do tego wtedy byc stacyjka z kluczykiem
jak bede znal oznaczenie komputera to dodam
pilne!
Ostatnio zmieniony przez ELGregory 2010-10-25, 15:53, w całości zmieniany 1 raz
ELGregory, być może ja będę miał za jakiś czas swojego kompa do odsprzedania - jeśli komp od kadetta 1.3 rzeczywiście coś da Ale to w okolicach miesiąca czasu będę wiedział.
Swoją drogą jak sprawa pilna, to możesz popatrzeć po kompach od kadzia 1.3, bo ponoć lepsze mapy i się silnik szybciej na obroty wkręca, a przy okazji takiego kompa można za 20zł wyrwać
Dziś gadałem z Gladim i nic takiego na razie nie ma. W najbliższym czasie będzie miał graty od 1.3, ale jestem w kolejce. Także tu mogę powiedzieć, że Gladi raczej nie pomoże - jeśli jest inaczej niech sprostuje
Marka: OPEL
Model: Astra f
Pojemność: x14nz
Wysłany: 2010-10-26, 00:01
najlepiej jak najszybciej jest potrzebny bo obecny komp sypie bledami jak deszcz z nieba a taniej mi wyjdzie kupic drugiego kompa niz tez oddac do naprawy
ja sie na tym nie znam jaki inny pasuje a jaki nie najlepiej taki sam bo nie wiem czy szybsze wkrecanie na obroty dobrze wyjdzie mojemu parchowi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum