cabrio gsi, fajny kadzio, ale mam dwa zastrzezenia. Oba dotyczą maski
1.) W kolor ją
2.) Po co ten badlook?
Do Kadetta badlook pasuje jak do cinquecento moim zdaniem. Żółta maska lepiej by się prezentowała. Lepiej wyglądają starsze samochody zzewnątrz zbliżone do serii, a wewnątrz "lekko" dłubnięte
Wysłany: 2010-04-03, 17:46
po nicku nie poznałem ale po aucie owszem Siema Krzysiek Piękny ten twój Kadett dużo kasy jest włożone ale czy to ważne ? ważne że jest oryginalny i jedyny w swoim rodzaju
Jackas gadasz ładnie z tym bad lookiem i czarną maską wygląda ale to rzecz gustu
Ostatnio zmieniony przez Kri$ 2010-04-03, 17:47, w całości zmieniany 1 raz
i jeszce wam pokaze co ostatnio ze szwagrem kupilismy i nastepny projekt cabrio c20xe
@ro [Usunięty]
Wysłany: 2010-04-03, 18:14
Mi właśnie ten kadzio podoba się jaki jest teraz. Dużo pracy i kaski pewnie poszło ale efekt super. Aż miło popatrzeć. Ten kadecik co teraz go kupiliście jest mi znany. Koleś go ładne parę lat nie mógł sprzedać bo raz jeździł z kartką potem znowu bez i tak w kółko.
Ostatnio zmieniony przez @ro 2010-04-03, 18:17, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Opel
Model: Astra
Pojemność: akurat do miasta Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lut 2010 Posty: 429 Skąd: www.vrx.pl
Wysłany: 2010-04-03, 18:19
Ja się badlooka i maski czepiał nie będę, uważam że Kadett ma swój styl, dostał trochę charakteru no i reprezentuje jakąś tam pracę (wkład) właściciela, zarówno pracy jak i "wyznania" stylistyczne, a przy tym wszystkim nie ma "wieśniaczenia" w sumie już klasyka motoryzacji
Wysłany: 2010-04-03, 18:24
tego kadecika tez znam z widzenia rejestracja PBT moja nesia też taka miała teraz żałuje ze zmieniłem na białe mimo ze czarna była juz po przejściach ehhh
Marka: opel
Model: kadett
Pojemność: 20
Wysłany: 2010-04-03, 18:32
Kri$ napisał/a:
tego kadecika tez znam z widzenia rejestracja PBT moja nesia też taka miała teraz żałuje ze zmieniłem na białe mimo ze czarna była juz po przejściach ehhh
juz nie dlugo heheh dostanie WND cos tam, ale bedzie smigal po plocku
z tym kupnem to bylu przeboje najpierw jezdzilismy po polsce za cabrio , raz 1000km w dzien zrobilismy i kupa
az sobie przypomialem ze z gosciem w tamtym roku gadalem o sprzedazy ,zadzwonilem i obejzalem , a chodzilo mi w sumie o podloge i blache a ze jak w fabryce i lakier z 10 lat ma i jest nadal super, to wzielismy ,ale gosc tanio go nie puscil
jeszce na dodatek nie chcial odpalic to go wywlwklismy na lince i zmusilismy do kapitulacji jak mustanga teraz hula az milo, choc pod maska c20ne 115km
Ładne Kadzio widziane czesto na miescie Taki kadzio to ładny... Piekna bestia...:) Kiedys rozgladałem sie za takim
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
Marka: Opel / BMW
Model: Vectra B / E30 325iXT
Pojemność: 1.8 16V / 2.5 12V
Wysłany: 2010-05-16, 05:49
tak ja też znam tego kedtta, a sam jestem zainteresowany tym modelem w cabrio na lato .. bo e30 jest troszke przy drogawe, a że jedno już mam to moze własnie kadett, napisz jak mozesz ile trzeba zaplacic za ten model w kupie, skoro sie rozglądałeś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum