No to mamy Astrę F z najmniejszym przebiegiem. Raz, dwa, pięć, zakładaj tu swój temat i relacjonuj co się dzieje, a trochę się dzieje - może i dla niektórych pierdoły, ale wyposażenie rośnie szybko. No i ogólnie do uczestnictwa w życiu klubu namawiam.
witam wszystkich od prawie 2 lat jestem szczęśliwą posiadaczką opelka a dokładnie tigi o MKO powiedziała mi koleżanka z Tigra Clubu więc postanowiłam dołączyć
_________________ Don't worry about a thing, worry about a thing, oh!
Every little thing gonna be all right. Don't worry!
Don't worry about a thing - I won't worry!
Cause every little thing gonna be all right.
Mała, witamy i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa w życiu klubu - na sam początek zachęcam do pokazania swojej Tigry, aktywności na forum i uczestnictwa w spotach Pozdrawiam!
wielkie dzięki mam nadzieję, że tu atmosfera będzie lepsza niż na TC co do aktywnośći to z pewnością będzie i na forum i na spotach, choć obecnie tylko audiolą, bo opelek skasowany narazie jeszcze stoi
No wreszcie jest!
WITAM!
Auto widzę też opisane już, teraz trochę aktywności i wiesz, do klubowicza daleko nie jest Na spoty daleko nie masz, drugi raz już byłeś, to i na następne zapraszam.
a może wpadniecie na cargo w czwartek albo niedzielę
Odsłona pierwsza była na spocie Co prawda nie przyjechałeś Oplem, ale można Ci to wybaczyć Tak więc oficjalnie witam w klubie i zapraszam do tworzenia go wraz z nami. Pozdrawiam.
witam ja również jestem nowa i szukasz dywaników gumowych do astry gsi na prezent dla chłopaka który ów samochód posiada.... ewentualnie mieszki proszę o pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum