U mnie minerałem elf-a zalana była viki Agnieszki i brała więcej oleju niż powinna. Po zmianie na Mobil S problem zniknął. Na pewno będę omijał ten olej szerokim łukiem.
Hehe, po części. Dziś z ojcem gadałem o oleju i w Poldolocie miał mineralny Elfa, było ok, potem kupił Cinquecento, od razu spuścił półsyntetyk Fiata i wlał syntetyk Elfa, potem w Megane i Scenicu jeździł na Elfie cały czas - w Scenicu dalej jest Elf. Ja zalałem Elfa, bo ojciec uważał to za dobry olej - nikt mi nie polecał innej marki Wiedziałem, że Elf i Mobil1 to jedne z lepszych firm, cenowo porównywalne. Wybrałem Elfa, bo ojciec namawiał Tyle że jeżdżę na syntetyku (Astra od nowości na syntetyku, 12 lat na Orlenowym oleju), nie mineralnym oleju.
ja teraz zalałem asie Lotosem 10w40 bo miałem okazje kupić go po tańszej cenie a asia i tak idzie na handel
Mam Ci przypomniec jak ja na Lotosie jezdziłem???
sorry za OT
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum