Marka: Opel
Model: Tigra
Pojemność: 1389
Wiek: 21 Dołączyła: 08 Mar 2010 Posty: 83 Skąd: Milanówek/Warszawa
Wysłany: 2011-05-09, 19:11 Fiat CC 700 - SzarnaMamba90
To i ja się odważę przedstawić swojego byłego d*powoza
a. Model i Marka samochodu: Fiat Cinquecento 700 31KM
b. Rocznik samochodu: 1994 r.
c. Przybliżony przebieg: 188 000 km
d. Krótka historia jak samochód do Ciebie trafił: moje pierwsze auto ,które kupiłam za własne uzbierane pieniądze, w tydzień po odebraniu prawka Auto należało wówczas do starszej pani, która jezdziła nim na krótkich odcinkach m.in do kościoła i na zakupy do miasta (Pułtusk). Czas jego posiadania trwał rok, kiedy to powoli zaczął się sypać ,mimo że wszystko było w terminie wymieniane Po Wielkiej Naprawie szkoda było sprzedawać tego małego bździdła ,bo zaczął chodzić jak szwajcarski zegarek. Ale trzeba było kupić coś mocniejszego, bo jednak demonem mocy to on nie był... I tak oto 28.04.2009 r. trafił do starszej pani z okolic Babic. Dnia 29.04.2009 z kolei pojawiła się Tigra i tak zostało to dziś.
e. Opis przeprowadzonych i planowanych modyfikacji: Brak ! czysta seria na polskim gaźniku
Auto zostało zakupione z czarno-czerwonymi pokrowcami z napisem"Turbo" Za mojej kadencji do kokpitu trafiły jeszcze czerwono-czarne dywaniko-rynienki i tak oto te pare elementów sprawiły ,że mój skromny czerwony d*powóz ,stał się na jakiś czas pełnokrwistym "Bolidem" z 31KM pod maską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum