Mazowiecki Klub Opla Strona Główna Zaloguj Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj

Poprzedni temat «» Następny temat

Fiat CC 700 - SzarnaMamba90
Autor Wiadomość
SzarnaMamba90 

Marka: Opel
Model: Tigra
Pojemność: 1389
Wysłany: 2011-05-09, 19:11   Fiat CC 700 - SzarnaMamba90

To i ja się odważę przedstawić swojego byłego d*powoza :lol:

a. Model i Marka samochodu: Fiat Cinquecento 700 31KM

b. Rocznik samochodu: 1994 r.

c. Przybliżony przebieg: 188 000 km

d. Krótka historia jak samochód do Ciebie trafił: moje pierwsze auto ,które kupiłam za własne uzbierane pieniądze, w tydzień po odebraniu prawka :mrgreen: Auto należało wówczas do starszej pani, która jezdziła nim na krótkich odcinkach m.in do kościoła i na zakupy do miasta (Pułtusk). Czas jego posiadania trwał rok, kiedy to powoli zaczął się sypać ,mimo że wszystko było w terminie wymieniane :lol: Po Wielkiej Naprawie szkoda było sprzedawać tego małego bździdła ,bo zaczął chodzić jak szwajcarski zegarek. Ale trzeba było kupić coś mocniejszego, bo jednak demonem mocy to on nie był... :-) I tak oto 28.04.2009 r. trafił do starszej pani z okolic Babic. Dnia 29.04.2009 z kolei pojawiła się Tigra i tak zostało to dziś.

e. Opis przeprowadzonych i planowanych modyfikacji: Brak ! czysta seria na polskim gaźniku ;-)

Auto zostało zakupione z czarno-czerwonymi pokrowcami z napisem"Turbo" :lol: Za mojej kadencji do kokpitu trafiły jeszcze czerwono-czarne dywaniko-rynienki :mrgreen: i tak oto te pare elementów sprawiły ,że mój skromny czerwony d*powóz ,stał się na jakiś czas pełnokrwistym "Bolidem" z 31KM pod maską :lol:

Dudek 

Wysłany: 2011-05-09, 21:02   

Mialem okazje kiedys pojezdzic taka 700, w takim samym kolorze nawet :) 120 na torunskiej w bólach, ale osiągnęła, siejąc postrach na lewym pasie :D

pedro 

Marka: Opel
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wysłany: 2011-05-11, 00:26   

Spoko autko na sam początek. 31 KM mówisz? Za kolor czerwony masz dodatkowe 10 więc w sumie 41! Na takie maleństwo to jest MOC! :)

Moim pierwszym samochodem, miałem go przez chwilę, był Fiat 125p - 82 KM - wersja wzmocniona, moc piekielna :D

Odpowiedz do tematu