Wysłany: 2010-03-15, 21:39
ja plastiki czyszczę Plakiem cytrynowym z Auchan efekt super tylko jak świeci słonce to strasznie sie deska w szybie odbija a tapicerki nie prałem ale znam kogoś kto moze ci wyprac
Marka: Opel
Model: Vectra B
Pojemność: 1,6 16V
Wiek: 29 Dołączyła: 28 Lut 2010 Posty: 209 Skąd: Borkowo Kościelne
Wysłany: 2010-03-15, 21:41
ja osobiście polecam Vanish do tapicerek, trzeba uważać na ręce bo niszczy strasznie ale miałam kiedyś autko z jasną podsufitką... tzn jasna była już po zastosowaniu vanisha, wcześniej była popielata czyli doczyszcza ładnie,
potem znajoma miała jakieś plamy na tapicerce (w asterce tak na marginesie) i też dał radę... więc może spróbuj
_________________ żadne wielkie przedsięwzięcie nie może się udać bez kobiety
No niestety jesli chodzi o tapicerke to ja mam skore to nie pomoge a jesli chodzi o plastik to autoland new car
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
do deski w astrze plak matowy moim zdaniem 11/10 Czyli ostro daje rade. tapicerka podłogi, foteli i boczków wiem, że bardzo ładnie idzie odkurzaczem z funkcja prania dywanów, ale tam nie znam się jakie specyfiki. Ważne żeby podsufitki nie prać na "bardzo mokro", a raczej na w miarę sucho próbować, bo w każdym samochodzie lubi się odklejać materiał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum