Marka: Opel
Model: Corsa C NJoy
Pojemność: 1200
Wysłany: 2010-03-27, 00:35 Corsina - Rom
rocznik 2003
przebieg 63000
wersja NJoy wiec jak na corse całkiem nieźle wyposażona:ABS, CD ze sterowaniem w kierownicy, skórzana kierownica, klimatyzacja, 2 poduszki, elek. szyby przód,kupiona z alusami.
Została zakupiona bo nadarzyła sie dobra okazja.Trochę mała pojemnosc1200 i mało koni 75 ale jeżdżę głownie po mieście rzadko jakaś trasa wiec starcza bez szaleństw
wczesniej miałem Vectre A 1.8CDX
Rom, fajna Corsina Mam sentyment do tego modelu, bo na identycznej, tylko zrobionej w lpg i niemalze zakatowanej robilem kurs na prawko, potem na podobnej tylko białej zdawałem
Wysłany: 2010-03-27, 08:44
Ładna corsa ale moim zdaniem felga za mała jak na rocznik 2003 to przebieg mały chociaż moja ma rocznik 97 i 67tys Jedna rzecz mi sie bardzo nie podoba ta rurka wydechowa grubości kija od szczotki załóż coś większego btw napisz co masz zamiar w ogóle przy niej robić
Marka: Opel
Model: Corsa C NJoy
Pojemność: 1200
Wysłany: 2010-03-27, 09:45
co bym chciał przy niej zrobić przyciemnić szyby, wstawić lepsze głośniki na razie tyle no i wymienić silnik na większy;) a co do rurki to zdjęcie jest jeszcze z oryginalną końcówką ale ta co mam teraz chyba nie jest wiele większa zrobię zdjęcie i wstawię. miałem w ogóle nie zakładać końcówki ale trochę dziwnie wyglądała i zresztą głupio załorzyc duży komin do 1.2 pojemności:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum