Marka: Opel
Model: Corsa
Pojemność: 2.0 i co ??
Wiek: 23 Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 79 Skąd: Piastów/WaWa
Wysłany: 2010-04-02, 21:35
ta tam jest xe ale jakie chyba pod upadle bo zbyt nie odczulem ze sie z nim scigam. Z nim tak sie zlapalem przez przypadek zeby nie byl stracony przejazd tak to caly czas jezdzilem o wiele mocniejszymi ode mnie
Wysłany: 2010-04-02, 23:13
no to bylo slychac ze wydech juz padl ale widzialem ze kapcia palil calkiem calkiem hehehe
[ Dodano: 2010-04-12, 00:08 ]
Z nowosci do corsy wtrafily dwie nowe rzeczy z których jestem bardzo zadowolony i zalezalo mi na nich juz oddawna a jest to uklad wydechowy z kwasówki o takiej srednicy jaka powinna byc czyli wydech juz mam zrobiony od poczatki do konca
a druga rzecz to zawieszenie przednie a mianowicie gwincik wtrafil na swoje miejsce teraz tylko ustawic zbieznosc i bedzie juz ladnie.
Zdjecia postaram sie dac w tyg. wydechu i gwintu
Wysłany: 2010-05-31, 09:39
na calach to sie znam tak jak na prowadzeniu mszy w kosciele ale ma taka sama srednice co koletor czyli 50mm cos takiego różnica jest spora miedzy tym wydechema tamtym co byl
Wysłany: 2010-06-02, 22:21
Powiem tak. pojechac umie dobrze a niekiedy bardzo dobrze ale wiadomo sa lepsze samochody i mocniejsza to tak czy naczej zwykła corsa . Chce pierw zrobic w niej bude i biore sie za silnik chce udezyc na jakies 150/160km jak Bóg da, tym bardziej silnik mam zdrowy na 3 tys km w tym wiekszosc palowan ie nic nie wzieló mi oliwy wiec można modzic silniczek. Zobaczymy co wyjdzie i kiedy
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wiek: 29 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 210 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2010-06-02, 22:34
to przenoszę się z tematem żeby Morierisowi burdlu w topicu nie robić...
wiesz odnośnie tej wypowiedzi mojej żony to chciałem przez to zaznaczyć że mało której kobiecie będzie się podobało Twoje auto, ale za to prawie każdemu facetowi Ma swój urok i swój styl... dla mnie bomba!
Fakt faktem, większość kobit prędzej zaakceptuje wielkie spoilery niż cult, rat, etc, bo nie rozumieją nawiązania do kultowych gadżetów, modów etc. Ale ta część która widzi różnicę pomiędzy Oplem Astrą, a Fordem Mustangiem często rozumie ten styl, bo się czymś wyróżnia.
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wiek: 29 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 210 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2010-06-02, 22:56
Moja Żona moją Cali nazywa złomem i wsiada do niej z najwyższym obrzydzeniem (chodzi o wygląd i wiek) mimo że Cali nie ma grama rdzy i prezentuje się całkiem nieźle, więc jak zobaczyła tak zrobione auto (trochę czytałem gdzieś w necie aucie Ryjka i wiedziałem z grubsza co ma pod machą to jej od razu to wyłożyłem) to stwierdziła że w życiu by do niego nie wsiadła... dla większości kobit (szacunek dla @guś) starsze auta nie mają racji bytu bo są stare i już, nie ma gadki...
Wysłany: 2010-06-03, 11:14
wiesz mój samochodzi ma swoje lata '' 86r produkcji'' nie ma co tu ukrywac starszy ode mnie. A co do waszych wypowiedzi zgadzam sie ze nie każdej kobiecie sie on podoba bo juz nie jedna mi powiedziala to przeważnie jak jakas juz wsiądzie to po jezdzie ze man nie chce wsiadac ponownie . Moja dziewczyna to by tylko chcialą lakier miec na niej w polysku i by juz mi jej nie pozwoliłą sprzedac ale ja niechce wole mat jednak sie wyruznia z pośród innych aut na ulicy.@guś, włąsnie tak jak widze nalezy do tel moim zdaniem leprzej cześci kobiet bo wie cio dobre
Jeszcze postram sie zmienic ja z wygladu napewno w tym sezonie bedzie robiona blacha i nowy lakier kładziony wiec bedzie ładniej zdecydowanie
Wysłany: 2010-06-07, 19:55
nie nie nic z tych rzeczy, strzelilem pare killi hondom jednej crx i civic. i juz stawalem z BMW 540i podobna 280km i mi zaczeli ludzie machać i pokazywać na maske. Po zjechaniu na przystanek okazało sie ze wentylator sie nie załączył i mi sie zagotowala corsa zdeka ;/.
Dzis spr dlaczego tak sie stalo i okazało sie ze jeden kabel mi spadl z termostatu, wymieniłęm wsówke i juz jest ok. teraz jeszcze tylko taśme na wydech musze kupic co by nie bylo aż tak goraco pod maska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum