Ja dalej dłubię w digitalu A z rzeczy których jeszcze nie robiłem, to idę właśnie założyć akumulator, a potem pojeździć w poszukiwaniu w elektrycznych sklepach przełącznika krańcowego pod maskę. I trochę kabelków do złożenia digitala zakupić.
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
Zamontowałem akumulator i wywaliłem bezpiecznik od otwierania elektrycznie klapy bagara, bo jakieś zwarcie i prąd ucieka. O dziwo bezpiecznik 5A się nie przepala.
zuzyłem wieksza czesc bieznika:) i wypucowałem srodek Niuni:)
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
Ostatnio zmieniony przez Przybysz 2010-03-11, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Opel
Model: Astra
Pojemność: akurat do miasta Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lut 2010 Posty: 430 Skąd: www.vrx.pl
Wysłany: 2010-03-12, 22:18
Wczoraj przewietrzyłem dolot i wydech, bo mnie jakaś Beretona w dieslu poganiała, tak sie Asi spodobało że dziś sama chętnie wietrzyła doloty i wyloty, ale tylko do pracy, w drodze powrotnej dałem jej odpocząć, stara już jest
Wysłany: 2010-03-13, 08:11
No i nexia juz w domu wstałem o 6 , zeszlifowałem bąbla z drzwi do gołej blachy odtłuściłem i podkład odkurzyłem wnętrze auta jeszcze muszę naprawić postój jeden bo jak mam włączone postojowe i dam kierunek lewy to mi lewy postój miga w rytm kierunku pewnie masa jest problemem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum