Marka: Opel
Model: Astra F Bertone
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 795 Skąd: 022.com
Wysłany: 2011-10-22, 16:04
Dzisiaj korzystajac z ladnego sloneczka postanowilem chwile posiedziec przy aucie, skoncentrowalem sie na przednich lewych drzwiach. Po zdjęciu boczka moim oczom ukazalo sie co to u mnie gra mianowicie jest to zestaw Helix Blue 62, z tego co poczytalem w necie dość dobry setup, ale w sumie to wiedzialem bez rozbierania drzwi
tak ogolnie to drzwi rozebralem z innego powodu, od kupna nie dziala mi lewa tylna szyba elektryczna. Winowajcą najprawdopodobniej jest przycisk, kable byly od niego odlutowane, wiec postanowilem na szybko podlaczyc zasilanie lewej szyby lacznie z prawą i tym sposobem lewa szyba sie otworzyla niestety cos mi zaczelo smierdziec paloną elektryką, wiec szybko odlaczylem. Narazie zostawilem wszystko tak jak bylo przed rozbieraniem. Musze znalezc przycisk od szyb i podmienic z tym uszkodzonym. Co prawda najlepiej bylo by wymienic caly panel od szyb u kierowcy, ale znalazlem jedna sztuke na allegro i to za 250 pln... wiec narazie odpuszczam ten krok.
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 795 Skąd: 022.com
Wysłany: 2011-10-31, 01:22
korzystajac z niedzieli postanowilem umyc samochod, zabezpieczyc troche lakier i odkurzylem wnetrze jest tez fotka z moich zabaw z polerka, ale chyba jednak pozostawie to fachowcom
Model: Tigra
Pojemność: 1389
Wiek: 21 Dołączyła: 08 Mar 2010 Posty: 83 Skąd: Milanówek/Warszawa
Wysłany: 2011-10-31, 10:05
morieris napisał/a:
korzystajac z niedzieli postanowilem umyc samochod, zabezpieczyc troche lakier i odkurzylem wnetrze jest tez fotka z moich zabaw z polerka, ale chyba jednak pozostawie to fachowcom
Szkoda! bo już chciałam zapytać jaka cena za polerkę
Zupełnie inaczej wygląda na tych białych felgach
_________________ Don't worry about a thing, worry about a thing, oh!
Every little thing gonna be all right. Don't worry!
Don't worry about a thing - I won't worry!
Cause every little thing gonna be all right.
Wysłany: 2011-12-13, 13:50
dzisiaj jest piekna pogoda w Warszawie wiec postanowilem otworzyc dach, przejechac sie kawalek i zrobic wreszcie jakies fotki jak auto wyglada po polerce w SF:
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wiek: 29 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 212 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2011-12-16, 18:31
jako fan przede wszystkim Calibry, żałuję że już jej nie masz, każde auto ma przy Tobie dobre życie i żałuję że to nie jest Cali... aczkolwiek gratuluję Asterki i widząc jak przy Tobie kwitnie - GRATULUJĘ!
Wysłany: 2011-12-16, 21:14
Heh dzieki Pedro niestety w calibrze nadal bym pewnie nie doszedl do stanu w jakim kupilem astre, wiec decyzje uznaje za trafną i mam nadzieje ze na wiosne bedzie juz co pokazac, bo narazie to kosmetyka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum