Za którymś razem naładujesz do astry tyle że ta gleba to Ci już zostanie
Będzie pretekst do założenia jakiejś dobrej zawiechy Póki co to jak mam wywieźć ciężary to bardziej mi się opłaca obładować Astrę niż wynajmować dostawczaka. Z resztą do Astry sporo wchodzi, a że teraz remont w domu, to czymś to wywieźć trzeba. A zawiecha z tyłu świeża - z pół roku ma.
Kri$ napisał/a:
Mam gruz do wywiezienia chcesz miec wiekszą glebe ?
Hehe, gleba to jak dobrze pójdzie, to prawdziwa wjedzie na przód w tym roku. Póki co prawdopodobnie w czwartek rozrząd robiony będzie. A gruz... hmmm... Nexia nie dasz rady?
Małe fotki poglądowe:
Nie mam za bardzo dostępu do kompa, więc dokładniejsze foto i opis będzie po powrocie do domu na stałe
Póki co cieszę się zderzakiem przednim w kolorze i walczę z instalacją halogenów, która do dziś jeszcze w pełni działała, a teraz się coś zepsuło
Tylni zderzak będzie malowany w przyszłym tygodniu, bo farby zbrakło. Wtedy też może blenda pójdzie w kolor.
a ty dalej tym sprayem malujesz? ile Ci poszło na ten zderzak?
No spray dalej. Skończyła się puszka na tym. Tak podejrzewam, że 200-300ml to max ile na to poszło. Zaskakująco mało jak dla mnie
Btw, dziś zamontowane wreszcie bezprzewodowe sterowanie centralnym, teraz się właśnie biorę za kubełek pasażera i jak wsio pójdzie ok, to będzie dziś zrobiony kubełek pasażera i kierowcy Na razie nie łatałem i nie robiłem podgrzewania, ale wsio będzie w swoim czasie.
Wczoraj mi niestety opona strzeliła i się dowiedziałem że nie da się z nią nic zrobić - pęknięcie od wewnętrznej strony tak z 2cm. Stąd jedna stalowa felga. I nie ukrywam, że to mi trochę skomplikowało plany, bo miały być w przyszłym roku 15" z nowymi oponami, a teraz pojawił się wydatek na nowe opony na jedną oś Może ktoś by miał z okolic Wawy, Puław albo Lublina dwie opony R13 w stanie używalnym na pół sezonu na sprzedaż?
W międzyczasie o czym chyba jeszcze nie pisałem pojawił się pilot "ze scyzorykiem" do otwierania centralnego i niedługo będzie modzenie tak żeby z pilota otwierał się bagażnik - już przekaźnik kupiony.
Aha, i prawdopodobnie w przyszłym tygodniu tylny zderzak też będzie w kolorze.
Jeszcze są pomysły na minimalne zmiany wizualne z zewnątrz, ale o tym dopiero jak będzie to zrobione
Zapas mam zupełnie inny niż resztę opon, więc to odpada. Jak nie znajdę żadnych opon R13 to wjadą Sid'owe stalowe koła 14".
Dziś w chwili doprowadzania domu do porządku po remoncie udało się coś wymyślić do Astry - otwiera się już z pilota bagażnik.
Napiszę manuala, ale napisanie tego zajmie mi pewnie więcej niż wymyślenie http://www.youtube.com/watch?v=EjM5gGzh0Io
I zmieniony został grill na Oplowy z chromowanymi listwami, ale chyba wrócę w ogóle do serii.
xspeed, nie chcę zimówek za bardzo skrzywdzić Generalnie gdzieś mam stalowki 14 z oponami letnimi niemalże slickami (:lol: ) i chyba z nich skorzystam. Ale na razie jest zamieszanie z przywracaniem mieszkania po remoncie do stanu używalności i nie ma czasu się samochodem zająć. I właśnie jadąc po śruby do zamocowania półek mi opona strzeliła No i nie pamiętam czy te 14" mam pod Otwockiem, czy pod Lublinem
Będę chyba u ciotki pod Otwockiem dziś albo jutro, a jak nie znajdę tam swoich 14 to w weekend pod Lublinem będę i zobaczę czy te 14 się nadają jeszcze do czegoś. Jak tak, to będzie stalówka na razie, bo innego wyjścia nie ma. W sumie w zimówkach jedną felgę mam rozwaloną przez atak na krawężnik w ucieczce przed driftującym BMW, więc przełożenie też do końca w grę nie wchodzi. Jeszcze mi spece będą musieli obczaić czy się opona stamtąd nadaje na coś, jak tak to opony wejdą na obecne moje felgi aluminiowe, a jak nie to będzie większa rozkmina.
Już za późno Byłem przejazdem w Dęblinie, no i mnie kolega Bagnet z AKP dopomógł w mojej sytuacji z oponami. Dwie opony R13 w zamian za doposażenie go w kilka piw Co prawda rocznik opon 96, ale wg planu mają na te max 2 miesiące starczyć.
A wracając do tematu Astry, to wczoraj założone stalówki 14 od Sida i o ile jeszcze rok temu się zapierałem, że u mnie alufelgi nie będzie, tak teraz się moje poglądy o 180 stopni obróciły i nie wyobrażam sobie Astry bez alufelgi (nawet tej mojej biednej 13 bez żadnego szału ).
Wysłany: 2010-09-05, 11:38
no to od razu mimo ze nie widziałem to ci powiem ze mi sie nie podoba
ty masz bude jasną wiec u ciebie jest wskazana czarna blenda bo inaczej kontrastuje. wskazane by było zebys miał nawet lampy po całosci ciemne teraz to straci urok. Np Ada$ ma blende pod kolor auta z tego co pamietam i to jest jedyna rzecz która mi sie u niego nie podoba .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum