Marka: Opel
Model: Astra III
Pojemność: 1.6 16V
Wysłany: 2011-01-27, 20:50 Astra H
Witam
Mam problem Moja asra III 1.6 2008r wersia: n-joj ma dziwne obiawy mianowicie:
-Gdy nacisne zamykanie zamka na konsoli srodkowej to drzwi sie rygluja dosłownie w tej samej chwili otwieraja i cały czas swieci sie srodkowa lampka ktora nie chce zgasnac dopiero po zdjeciu klemy:
-panel radia i klimatronik (pokrętła) podswietlaja sie dopiero gdy przekrece gałke swiateł drogowych:
-nie działa centralny zamek z kluczyka zamykaja sie tylko drzwi kierowc:
-nie dosowaja sie szyby przednie po zamknieciu auta (probowałem wszystkie sposoby):
-wentylator raz wieje mocniej raz słabiej czasami przestaje(na wyłaczonej klimie)
-wczesniej były wyswietlane dane na komputerze pokładowm a teraz jest tlko stoper:
-Ma system awaryjnego hamowania ktory nie działa;
I mam takie pytanie dodatkowe gdzie znajduja sie w tym aucie bezpieczniki bo nie ma ich tam pod kierownica jak w kazdym normalnym aucie?
Bardzo prosze o pomoc
to nie był anglik.
Marka: Opel
Model: Astra III
Pojemność: 1.6 16V
Wysłany: 2011-01-28, 19:07
No ja studjuje w olsztynie i tez tu obecnie przebywam. Dodam ze auto jest po wystrzale poduszek bo miałem kolizje i od momentu złozenia go na orginalnych czesciach zaczeły dziac sie te dziwne obiawy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum