Marka: Opel
Model: Astra
Pojemność: 2000
Wysłany: 2011-03-07, 09:02
gientki21 napisał/a:
mam pytanie od czego tarcza i jaki zacisk do tego będzie????????? czy dużo rzeźby przy tym??
tarcze i zaciski są z BMW E46 330i jest trochę dłubania i do końca nie wiem czy one zagoszczą u mnie raczej wpadną 310mm i zacisk brembo czterotłoczkowe
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wiek: 29 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 212 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2011-03-09, 22:04
Astra f to ciężkie auto do podźwignięcia z niebytu. W serii wygląda jak moja kupa, a jak jest zaniedbana to już wcale nie wygląda. Generalnie na te auta nie zwracam uwagi bo nie warto, ale niektórzy ludzie potrafią tak zmienić to niewyględne auto że zaczyna przyciągać wzrok. Może nie wszystkich na ulicy, ale Ci Co Wiedzą potrafią rozpoznać auto warte uwagi. Twoja Astra zdecydowanie mieści się w tej kategorii... Naprawdę, jestem pod wrażeniem a szczęka wypisała mi "akjbvlidfbv" na klawiaturze - tak opadła...
Wysłany: 2011-03-23, 09:10
miałem małą przygodę na pierwszej jeździe próbnej na łuku na polnej drodze było błoto i nie przewidziałem że może mnie wynieść i poleciałem prosto w pole ciągnikiem ledwo udało mi się ją wyciągnąć
wczoraj pojeździłem po mieście i nie ma osoby która by się nie obejrzała na to auto V6 drze ryja
Wysłany: 2011-04-25, 22:13
gada gada zostały wymienione uszczelki na podstawce pod kolektorem ssącym już nie łapie lewego powietrze i ładnie się wkręca astra dostała felgi irmschera 7J na 16" i opony 205/45/16 no ale po wyjechaniu na miasto i zapięciu dwójki coś chrupło i dalej nie pojechałem nigdzie wiedziałem że się skończy ta skrzynia ale nie wiedziałem że tak szybko pozdroo
i nowe hample z cali V6
Wysłany: 2011-05-10, 08:38
żeby nie było że nic się nie dzieje
astra ostatnio zaczęła dziwnie pracować na początku myślałem że wypluło mi uszczelkę z pod głowicy ale to nie było to po zwaleniu głowicy było wszystko jasne
jak widać pękła jedna sprężynka od zaworu przez co zawór się nie domykał i tłok uderzał w niego
no i przy okazji zdjęcia głowicy zostały wypolerowane kanały ssące i sprawdzone wszystkie zawory wymienione uszczelniacze i splanowane zostały obie głowice
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum