Audio:
-Radio cd/mp3/wma/iPod ALPINE CDE-9870RM
(to samo co CDE-9870R tylko mandarynkowe podświetlenie, bo zielone nie pasowało do Astry)
-system głośników separowanych BLAUPUNKT GTc 662 16,5 na dole z dystansami z MDF-u i wysoko tonowe na górze
-wnętrze pod boczkami zostało wygłuszone wysokiej klasy matami bitumicznymi.
Głośniki oczywiście ukryte w fabrycznych miejscach "żeby nie kusiło"
-wzmacniacz BLAUPUNKT GTA 200 FLASH 350W
-skrzynia basowa Blaupunkt GTB 1200
-końcówki kabli oczywiście NAKAMICHI
-kondensator DIETZ 1F
-zestaw głośnomówiący Parrot MK6100 z pilotem i funkcją mp3
Dodatki:
-oczywiście windshott
-pokrowiec na złożony dach
przepraszam, że skopiowałem z innego forum, ale jest po północy, a chciałem się zaprezencić
_________________ sim-lock, kody zabezpieczające, serwis, skup i sprzedaż telefonów komórkowych
WWW.errorGSM.waw.pl
przepraszam, że skopiowałem z innego forum, ale jest po północy, a chciałem się zaprezencić
90% ludzi kopiuje z innego forum
Co tu mówić - fajny bezdasznik. Dziś się dokładnie przyjrzałem, to jedynie szkoda, że ta ruda tak bierze. Ale zrobisz blacharkę, potem wstawisz tą swoją wymarzoną Vałkę i będzie jeszcze przyjemniej niż teraz jest.
Marka: Opel
Model: Astra Coupe Bertone
Pojemność: 1,8. 16V 116ps
Wiek: 21 Dołączył: 07 Mar 2010 Posty: 132 Skąd: Nieciecz/Garwolin
Wysłany: 2011-08-15, 01:42
AsteriX jak najbardziej w porządku:) ładnie się prezentuje i bogate wyposażenie a że ruda bierze to normalka przecież w astrach;/ ale już gadaliśmy o tym na spocie:P
Powodzonka w modach
Model: Astra
Pojemność: 1.6
Wiek: 28 Dołączył: 13 Sie 2011 Posty: 90 Skąd: Warszawa - Wesoła
Wysłany: 2011-08-29, 17:18
dokładnie to samo radio. dźwięk czyściutki, tylko wygodniejsza gałka do regulacji głośności i wejście USB tego mi brakowało. co prawda w planach i tak będzie 7calowa jednostka, ale na razie zbieram fundusze na lakierowanie całego samochodu. jak wrzucę lepsze radio, to ta alpina pójdzie do civica, a alpina z civica na sprzedaż
_________________ sim-lock, kody zabezpieczające, serwis, skup i sprzedaż telefonów komórkowych
WWW.errorGSM.waw.pl
Model: Astra
Pojemność: 1.6
Wiek: 28 Dołączył: 13 Sie 2011 Posty: 90 Skąd: Warszawa - Wesoła
Wysłany: 2011-09-21, 15:34
no i stało się. gadałem z lakiernikiem...
na początku roku wstawiam do garażu
będzie cały robiony w ten sam kolor. przez chwilę myślałem nad czarnym, bo dał mi dobrą cenę, ale jedna czarna bertona wystarczy. będzie ten sam kolorek. podejrzewam, że w lutym samochodzik będzie wyglądał fabrycznie. ma ktoś dostęp do oryginalnych oplowskich dodatków? będę potrzebował nowy znaczek na tylną klapę
WWW.errorGSM.waw.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum