Marka: Opel
Model: Astra
Pojemność: 1.6
Wiek: 28 Dołączył: 13 Sie 2011 Posty: 90 Skąd: Warszawa - Wesoła
Wysłany: 2011-10-15, 13:04
będę szpącił, ale na razie muszę włożyć pieniążki w coś innego. może dziś podjadę do Ciebie z tą kieszonką i spingami -40, to założysz sobie na przód
byłem dziś na zbieżności i prowadzi się super
_________________ sim-lock, kody zabezpieczające, serwis, skup i sprzedaż telefonów komórkowych
WWW.errorGSM.waw.pl
Wysłany: 2012-01-07, 10:22
daszek zaimpregnowany, więc zima nie będzie groźna jak starczy mi czasu po pracy, to odświeżam skórę, bo na imieninki dostałem od narzeczonej komplet do czyszczenia i nawilżenia
_________________ sim-lock, kody zabezpieczające, serwis, skup i sprzedaż telefonów komórkowych
WWW.errorGSM.waw.pl
Sliwek, zabieg taki, że się wpinamy równolegle do gniazda zapalniczki z zasilaniem i tyle. Pobór prądu mat jest na tyle mały, że nie trzeba dodatkowych przekaźników i dodatkowej instalacji - wiązkę zrobiłem z wykorzystaniem oryginalnych guzików tylko na zasadzie podpięcia napięcia z zapalniczki Więc do każdej wersji Astry to jest jakieś 5-10min (no, 20 z nagrzaniem lutownicy) zrobienie wiązki i kolejne 10min to montaż. Nie wiem w sumie ile Marcin to montował, ale pierwszy raz tunel ściągał - myślę, że spokojnie w godzinie się wyrobił łącznie z wyczyszczeniem sobie syfu spod tunelu
Sliwek, zależy jak trafisz. Marcin miał grzane stołki, tylko nie podłączone, a i kieszonkę z guzikami miał jakiś czas - a zdaje się, że całą tapicerkę kupił stosunkowo tanio.
A tak jak ja robię, to za kieszonkę dałem ze 20zł, guzików jeszcze ori nie mam, ale można wstawić takie od halogenów (elektrycznie to samo), no i maty (kupiłem dawno dawno temu za coś koło 30-40zł za 3 maty). Potem już kwestia tapicera, albo własnych umiejętności umieścić je w fotelu. A wiązka to max jakieś 2-5zł. Więc myślę, że spokojnie w 100zł się można wyrobić z podrzewanymi tyłkami
Wysłany: 2012-03-07, 10:17
tak jak mówi Jackass, kwestia intencji. jak ktoś chce robić to sam, to nie wyjdzie wiele. ja wkładałem świnkową tapicernie i miałem to już w środku. wystarczyło podłączyć. polecam na chłodne wieczory
WWW.errorGSM.waw.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum