Asie posiadam 6 miesięcy,
jest to efka z 93 roq z silnikiem 1,4
przebieg to 250tys:)
wyposażenie : alarm i centralny zamek
plany? na razie nie planuje - brak jakichkolwiek funduszy;/
no i kilka fotek
Wysłany: 2010-04-01, 15:55
łądne autko widziane nie raz na mieście i na spocie pozdro z trasy w hmm wtorek ale żeś papę strzelił jak ci z na klaksonie zagrałem xD ponawiam pytanie który silniczek masz i ile koni. Jak to powiedział przybysz piekne masz 18"
@ro [Usunięty]
Wysłany: 2010-04-01, 17:31
No i kolejna efka . Miałem okazje jeździć identyczna z silnikiem 1,4 16V to nawet to szło ale bez wspomagania to chyba ciężko na parkingu
Kri$, hehe bo nie wiedziałem co za koleś na mnie trąbi ale później się skapnąłem ze to Ty XD nazwy nie znam ale ma 82 konie i ze tak powiem idzie idzie jestem zadowolony:)
a bez wspomagania w sumie czasem i trochę ciężko ale za to później jakie mięśnie hehe:D ale myślę nad wspomaganiem podobno to koszt 300 - 400 zł a w sumie sporo ułatwia:)
Wysłany: 2010-04-01, 19:27
wspomaganie jest dobre dla kobiet , a ja nie lubię jak sa umięśnione jeszcze cie taka pobije jak to powiedziałem kiedys kumplowi na siłce ty ćwiczysz na ławeczce a ja nie mam wspomagania
miałeś sprzedac te felgi w końcu założyłes ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum