Marka: Opel
Model: Tigra
Pojemność: 1,4
Wiek: 24 Dołączył: 25 Lut 2010 Posty: 30 Skąd: sie biorą dzieci
Wysłany: 2010-02-25, 00:53 agat87--->TIGRA
jestem posiadaczem tego opelka od lipca 2008r samochodzik jest z 99r 1,4l posiada klime, podgrzewane siedzenia, sportowy zawias [ FK ] springi+ amory -50/-30mm, brak kata za co jest strumienica, sportowy wydech firmy (AoToU), stozkowy wiltr powierza zabudowany + nie do konczony dolot powietrza, to co jest wymienione na zewnatrz widac na fotkach nizej.
Agat zapomniales dodac w opisie xenon Nie no furka sie ladnie prezentuje...Na miescie czesto ja widac....Ale te lexy.....
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
ale wydaje mi sie ze lepiej sie prezentuje na tym xenonie ?
Nie no o niebo lepiej wyglada autko
Ada$ napisał/a:
Zawsze się lepiej prezentuje xen
ta kazdy oprocz Twojego
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
@ro [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-01, 10:52
Nie będę oryginalny ale z przodu xeny ciemne a lexy z tylu jasne... Bardzo fajny kolorek. Co ci od piachu nad tą Wisłą się już naoglądali Jeszcze w średniej szkole śmigałem tam swoją ładą 2107. To były czasy
Wysłany: 2010-03-09, 20:16
dzisiejszy wypad nad wisłe
a tu jakies stare fotki:
jeszcze jakies fotki znalazłem wiec sie podziele
a tu pare fotek ze stycznia [ wymiana uszczelki pod głowica + rozrzad + pasek klinowy + popychacze zaworow no i wiadomo uszczelki pod pokrywa zaworow i uszczelki kolektorow ]
Ostatnio zmieniony przez agat87 2010-03-10, 07:34, w całości zmieniany 6 razy
Wysłany: 2010-03-09, 20:36
may do tej pory smigaja jak ta lala nic od kiedy zrobiłes nie poprawiałem... a kolezanko z lampami nie wiem czy bede modził bo pod koniec roku pewnie samochod sprzedany juz bedzie ale to czas jeszcze pokaze
Ostatnio zmieniony przez agat87 2010-03-10, 07:30, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2010-03-10, 06:52
ta indiglo a co tam juz z rok mam i jest spoko nawet regulecje jasnosci mam podpietą przez kolege Maydaya
[ Dodano: 2010-03-10, 07:28 ]
a jeszcze mam pytanko o co chodzi z midem ... ? a wiec ciagle sie resetuje godzina zawsze zła cos go rozłacza co jakis czas miesliscie taki problem podobno to czesto sie dzieje i podobno to jakies zimnie luty daja dupy ( jaki rym ) tylko ze ja sie na tym nie znam moze ktos cos pomoze ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum