chodzio Vanderleia czy o innego Silve bo jak to ma byc Vanderlei to ten zwierzak nie raz pokazał na co go stac
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
@ro [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-14, 18:29
Chodzi niestety o Tima Sylvie. Poprawiłem bo źle napisałem
Ostatnio zmieniony przez @ro 2010-03-14, 18:30, w całości zmieniany 1 raz
No Fiodor to Fiodor:) ja chcialbym go zobaczyc z Sappem lub z Mirkiem albo z Vanderlejem a moze Nastula
Kawo ale sila nie jest najwazniejsza bo w MMA wazniejsza od sily jest technika...Np. Walka Sappa z Cro Copem to Sapp bydle (140kg mięśni) a zostal zalatwiony przez postawnego Mirka(ok.100kg mięśni) Zreszta sam sie o tym przekonalem
Ostatnio zmieniony przez Przybysz 2010-03-14, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
Myślę że Pudzian nie będzie miał problemów, chociaż nie można Sylvii lekceważyć, jest bardziej doświadczony w MMA i walczył z "grubymi rybami" tej dyscypliny.
Marka: Opel
Model: Astra
Pojemność: akurat do miasta Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lut 2010 Posty: 429 Skąd: www.vrx.pl
Wysłany: 2010-03-17, 21:51
Rozmawiałem z kumplem który trenuje, twierdzi że nie postawiłby na Pudziana.
Sylvia podobno ma duże doświadczenie, jest byłym mistrzem, w stójce i w dystansie potrafi i nie da się, no i jest wyższy od pudziana, ze to nie będzie Najman - chłopiec do bicia...
Znajomy ma kumpla, który z Pudzianem ma czasem treningi. I ponoć jeśli się ktoś Pudziana na początku nie przestraszy to walka nie jest taka ciężka, tzn. Mariusz nie ma absolutnie techniki. A ponoć jak się go już do parteru sprowadzi, to wogóle brak mu "skillsów" Samą siłą niestety się bardzo dużo nie zyskuje - jedynie to że można się oporowo przestraszyć - jak pokazał Najman. Obejrzyjcie sobie walkę jeszcze raz - w sumie dużo czasu nie stracicie - i zobaczcie że Pudzianowi brak jakiejkolwiek techniki i w momencie "szarży" zapomina całkowicie o gardzie. Także nawet Najman jakby się mocno odwinął to miał szansę w jakiś sposób trafić Mariusza, co mogłoby go zdezorientować.
Także co do najbliższej walki to "na dwoje babka wróżyła", ale jakiś wielkich sukcesów Pudzianowi w MMA nie wróżę. Choć fajnie by było Ale niestety takich wielkich skur...czybyków jest tam wielu.
A ponoć jak się go już do parteru sprowadzi, to wogóle brak mu "skillsów"
No właśnie ja słyszałem odmienną opinię, że o ile w dystansie w stójce nie ma szans, wspomniana garda, to w parterze siłą może dużo zyskać.
Jeśli chodzi Ci o zdjęcia które obiegły internet przed walką z Najmanem, w której gość robi dźwignie na łokieć Pudziana, a on nic sobie z tego nie robi tylko wstaje, podnosząc na ręce gościa i potem uderzając nim o ziemie, to ponoć były to fake'i, tzn. sytuacja podstawiona. Na ile to prawda do końca też nie wiadomo. Jeśli chodzi o znane osoby to wiadomo, że historie lubią się zmieniać - zależy kto opowiada Tak jak mówię - to znajomy kumpla trenuje z Pudzianem - i ciężko powiedzieć ile w tym podkoloryzowane jest W końcu każdy chciałby powiedzieć że kładzie Pudziana na glebie i wygrywa walkę, ale nie zawsze to prawdą musi być.
W każdym razie tak czy tak póki Pudzian nie pokaże w czasie kolejnej walki jakiejkolwiek techniki, to dalszych sukcesów w MMA mu nie wróżę
Marka: Opel
Model: Astra
Pojemność: akurat do miasta Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Lut 2010 Posty: 429 Skąd: www.vrx.pl
Wysłany: 2010-03-18, 09:48
Jackass napisał/a:
Jeśli chodzi Ci o zdjęcia które obiegły internet przed walką z Najmanem, w której gość robi dźwignie na łokieć Pudziana, a on nic sobie z tego nie robi tylko wstaje, podnosząc na ręce gościa i potem uderzając nim o ziemie
Nie nie nie, o tym nie mówiłem.
Powyższe to jak powiedziałem luźne uwagi kumpla trenującego od kilku lat.
Szczerze chciałbym żeby Pudzian wygrał, jak będzie to zobaczymy.
@ro [Usunięty]
Wysłany: 2010-04-09, 21:31
Z Fiodorem? Nie no on to już jest śmieszny
No i po walce i jakoś specjalnie zdziwiony wynikiem nie jestem. Zero techniki. Myślał że samą siłą byłego mistrza świata ogarnie
Tak się nokautuje w MMA http://www.youtube.com/wa...feature=related
Ostatnio zmieniony przez @ro 2010-05-22, 09:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum